Antena Căutare

Prețul cel bun, 5 octombrie. Andrei Ștefănescu, glume pe seama înălțimii lui Liviu Vârciu. Ce i-a spus prezentatorului

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au găsit motiv de discuție înălțimea solistului din LA. Cei doi s-au amuzat copios pe acest subiect în ediția din 5 octombrie a emisiunii Prețul cel bun.

Liviu Vârciu a fost ironizat de Andrei Ștefănescu pe seama înălțimii sale. Ce i-a spus Galerie
Liviu Vârciu a fost ironizat de Andrei Ștefănescu pe seama înălțimii sale. Ce i-a spus | Antena 1

Emisiunea Prețul cel bun este imprevizibilă, iar de această daată, cei doi prezentatori, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au găsit un motiv amuzant de discuție. Înălțimea lui Liviu Vârciu a fost tema discuției dintre ei.

Andrei Ștefănescu, glume pe seama înălțimii lui Liviu, la Prețul cel bun, 5 octombrie

Iată că cei doi prezentatori ai emisiunii Prețul cel bun au găst un motiv perfect de amuzament în ultima ediție difuzată la tv a show-ului. Aceștia au avut de prezentat o pătură de două persoane, însă s-a lăsat cu discuții interminabile despre înălțimea lui Liviu.

„Să o primim în aplauze pe Iustina. Pentru alergicii deprimați avem o pilotă anti-alergenică colorată, cu dimensiuni de 180 pe 200 de centimentri. Cum spuneam anti alergenică și cu dimensiuni mari”, prezintă Andrei Ștefănescu pătura.

Citește și: Prețul cel bun, 4 octombrie 2021. Liviu Vârciu, surprins complet de un concurent care a venit cu o căciulă cu cap, de marmotă

„Ce dimensiuni are, Ramona? Poți să mă ajuți un pic?”, o roagă Liviu Vârciu pe co-prezentatoarea emisiunii.

„Este fix de dimensiunea a două persoane”, spune Ramona.

„E total greșit ce fac eu aici”, spune Liviu Vârciu, când își dă seama că era învelit în pătură alături de Ramona.

„Două persoane mai mari sau mai mici?”, întreabă Andrei Ștefănescu.

„Mai drăgăstoase”, răspunde Ramona.

Citește și: Prețul cel bun, 1 octombrie 2021. Laurențiu a vorbit despre meseria lui de militar. Ce i-a impresionat pe cei doi prezentatorii TV

„Adică 180 pe 200”, continuă Andrei Ștefănescu.

„M-ai alintat! 180 pe 200, unde am eu 200? În lățime?”, întreabă Liviu Vârciu pe Andrei Ștefănescu.

„În înălțime”, îi răspunde acesta.

„Iar 180 unde am?”, întreabă Liviu Vârciu.

„Nu pot să spun”, îi răspunde Andrei Ștefănescu.

Modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 5 octombrie. Replicile amuzante pe care le-au avut în emisiune Liviu și Andrei Ștefănescu. „Erai la Urge... Prețul cel bun, 6 octombrie. Liviu Vârciu a primit o poreclă feroce din partea lui Andrei Ștefănescu. Cum l-a invitat în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x