Antena Căutare

Prețul cel bun, 5 octombrie. Replicile amuzante pe care le-au avut în emisiune Liviu și Andrei Ștefănescu. „Erai la Urgențe”

Prețul cel bun e o emisiune plină de surprize, iar prezentatorii o fac să fie condimentată cu multe glume. Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au avut parte de replici pline cu umor.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, replici amuzante la Prețul cel bun, 5 octimbrie. Au râs pe seama unei fântâni de ciocolată Galerie
Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, replici amuzante la Prețul cel bun, 5 octimbrie. Au râs pe seama unei fântâni de ciocolată | Antena 1

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu s-au întrecut în glume la Prețul cel bun, 5 octombrie. Cei doi au vorbit despre o fântână de ciocolată, dar replicile lor au fost motiv de amuzament.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, replici amuzante la Prețul cel bun, 5 octombrie

Cunoscuți pentru umorul lor, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au făcut show în emisiunea pe care o moderează împreună. Aceștia au avut de prezentat o fântână de ciocolată, dar rezultatul a fost neașteptat. Cei doi au făcut multe glume, spunând că și-ar fi dorit ca ei să intre în posesia obiectului.

Citește și: Prețul cel bun, 4 octombrie 2021. Iuliana Luciu, cu o mască de noapte cu ochi de broască, în emisiune. Reacția lui Liviu Vârciu

„Cu Elena ne vedem un pic mai târziu”, anunță Liviu Vârciu despre o concurentă.

„Prețurile mă sperie cel mai tare la această emisiune”, spune concurenta Andreea.

„Trecem mai departe cu această licitație, spune-ne Andrei”, îl îndeamnă Liviu Vârciu pe Andrei Ștefănescu să prezinte produsul.

„De câte ori m-am întrebat cum ar fi să am o fântână de ciocolată în casă, în living și tu să fii acolo, lângă ea. Să-șși curgă așa, în living”, soune cu patos Andrei Ștefănescu.

„Păi nu mai erai aici. Erai la Urgențe de mult...”, râde Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 4 octombrie 2021. Liviu Vârciu, surprins complet de un concurent care a venit cu o căciulă cu cap, de marmotă

„Eram pe aici, dar eram...”, continuă Andrei Ștefănescu.

„Ramona, liniștește-te!”, îi spune Liviu Vârciu co-prezentatoarei.

„Delicios!”, exclamă aceasta.

„Mamă, cum miroase”, spune Liviu.

„Să vezi ce gust are”, continuă aceasta.

„Prețul este cu tot cu ciocolată, să știți. Cu tot cu ciocolată! Andreea nu a mințit când a zis că se pricepe la prețuri”, a fost anunțul lui Liviu Vârciu.

Modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 4 octombrie. Iuliana Luciu, într-o pătură cu coadă de sirenă, în emisiunie. Ce a rugat-o Liviu Vârciu să... Prețul cel bun, 5 octombrie. Andrei Ștefănescu, glume pe seama înălțimii lui Liviu Vârciu. Ce i-a spus prezentatorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x