Antena Căutare

Prețul cel bun, 9 mai 2022. Cum a reacționat Liviu Vârciu când Alexandra i-a spus că este idolul său din copilărie

Alexandra, concurenta care a câștigat prima licitație din această seară, l-a surprins pe Liviu Vâciu cu o replică neașteptată. Iată cum a reacționat prezentatorul TV după ce participanta i-a spus că este idolul său din copilărie.

Colaj cu Liviu Vârciu și o concurenta prețul cel bun Galerie
Alexandra, concurenta care a câștigat prima licitație din această seară, l-a surprins pe Liviu Vâciu cu o replică neașteptată. | Antena 1

Sezonul 2 din Prețul cel bun aduce din nou pe micile ecrane ale telespectatorilor momente savuroase cu cei doi prezentatori TV, dar și premii spectaculoase pe care concurenții le pot câștiga.

În ediția de luni, 9 mai 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au întâmpinat publicul cu multă voie bună și un schimb de replici amuzante, așa cum obișnuiesc să facă de obicei. Din piesaj n-au lipsit participanții plini de veselie și energie pozitivă, care au schimbat atmosfera în platoul emisiunii.

Citește și: Prețul cel bun, 6 mai 2022. Ce a răspuns acest concurent când a fost întrebat de ce face facultate. Reacția lui Andrei Ștefănescu

Printre cei care au bucurat oamenii de acasă cu felul carismatic se numără Alexandra, o tânără mămică. Aceasta a venit la Prețul cel bun însoțită de soțul său, tatăl său, dar și de bebelușul său nenăscut, fiind însărcinată în două luni.

Alexandra, complimente la adresa lui Liviu Vârciu. Cum a reacționat prezentatorul de la Prețul cel bun

Concurenta s-a bucurat tare mult când a aflat că a ghicit prețul cel bun al primei licitații din ediția 71 de la Prețul cel bun. Aceasta i s-a alăturat lui Liviu Vârciu țopăind de fericire și adresându-i câteva complimente.

„Ești idolul meu din copilărie... din adolcescență”, i-a spus ea artistului.

Prezentatorul TV nu s-a așteptat la un așa compliment din partea Alexandrei.

„Mai bine din adolescență. Îți dai seama cât de bătrân sunt eu, dacă sunt idolul din copilărie și are o fetiță de patru ani acasă, iar acum mai face un băiețel. Deci ești o mămică tânăra”, a continuat discuția Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 5 mai 2022. Meseria acestui concurent l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să exclame: „Mi se pare foarte tare”

„Dacă acum nu, atunci când?”, l-a întrebat Alexandra.

Schimbul de replici dintre cei doi a fost unul de-a dreptul savuros și a generat râsete în public. Hai să vezi tot momentul în video-ul de mai sus.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x