Antena Căutare

Acelaşi RISTEI, acelaşi Freddie. "I Want to Break Free" s-a auzit LIVE la "Prietenii de la 10". Moment de SENZAŢIE cu Florin şi Celia!

Freddy Mercury s-a reîncarnat în Florin Ristei! Prezentatorul de la Prietenii de la 10 a interpretat LIVE , alături de Celia piesa trupei Queen - "I Want To Break Free"

Freddy Mercury s-a reîncarnat în Florin Ristei! Prezentatorul de la Prietenii de la 10 a interpretat LIVE , alături de Celia piesa trupei Queen - "I Want To Break Free"

Aşa cum ne-a obişnuit, Florin Ristei a făcut show de zile mari pe una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Queen.

"I Want To Break Free" a fost scrisă în 1983 de către basistul John Deacon, care a avut în minte perspectiva masculină a unei mișcări de eliberare feministă. Fără a avea legătură cu acest fapt, piesa avea să devină imnul ANC în Africa de Sud la finalul anilor 80, într-o vreme când Nelson Mandela se afla în închisoare iar politicile de apartheid încă erau la putere în această țară.

Videoclipul piesei parodiază un cunoscut serial de televiziune din Marea Britanie – Coronation Street. Secvențele de început îi arată pe cei patru membri ai trupei costumați în femei: Mercury și May ca gospodine, Taylor ca școlăriță, Deacon ca bunică.

TRIO DE SENZAŢIE! Mirabela Dauer, Florin Ristei şi fetele de la Bambi cântă unul dintre cele mai cunoscute şlagăre român... Diana Munteanu, imagini de VIS din vacanţă. Frumoasa prezentatoare s-a răsfăţat în una dintre cele mai frumoase zone din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x