Antena Căutare

Ce trebuie să faci ÎNAINTE de a pleca la mare! Greșeala aceasta te poate costa VIAȚA!

Mihaela Leventer, medic dermatolog, a venit la emisiunea „Prietenii de la 11” și a vorbit despre afecțiunile pielii cu care ne confruntăm în timpul verii!

Aceasta a stat de vorbă cu Diana Munteanu, Șerban Copoț și Ramona și astfel am putut afla mai multe despre modalitățile prin care ne putem proteja.

Autobronzantul pare să fie o variantă mai sănătoasă pentru piele decât bronzatul clasic, ce presupune expunerea pielii la razele ultraviolete.

Îți place bronzul? Cele mai importante CINCI reguli pentru ca să nu te arzi la soare

Ochelarii cu filtru UV, cremele cu fotoprotecție, pălăriile și diferitele loțiuni hidratante nu treubuie să lipsească din geanta niciunui turist care merge la plajă.

Un consult la începutul sezonului de vară este recomandat, pentru a afla dacă există riscuri.

Ce trucuri putem folosi pentru a ne bronza și care sunt aspectele la care ar trebui să fim atenți? Află totul urmărind clipul video din emisiunea „Prietenii de la 11”!

Dani Oțil, despre cel mai tare festival al momentului! Ce s-a întâmplat în Parcul Herăstrău?... Surpriză URIAȘĂ! Cine este noua iubită a lui Cătălin Botezatu! „Ne-am cunoscut când aveam 13 ani...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x