Antena Căutare

Amintiri din 2018. Liviu și Andrei versus Raluka și Ana. A fost momentul revanșei! „Nici nu am câştigat Asia Express, nici nu i-am dat datoria lui Nea Mărin”

Începutul unui nou an este cel mai bun moment pentru analizarea celui ce tocmai a trecut. Florin, Diana și Ramona răscolesc în cutia cu amintiri și ne arată cele mai simpatice momente din 2018.

Începutul unui nou an este cel mai bun moment pentru analizarea celui ce tocmai a trecut. Florin, Diana și Ramona răscolesc în cutia cu amintiri și ne arată cele mai simpatice momente din 2018.

Vă mai aminți ce s-a întâmplat când Diana și Ramona au fost plecate în vacanță? Profitând de prezența Anei Baniciu pe post de co-prezentator temporar, Florin a făcut o mini reuniune a primului sezon „Asia Express”.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au venit să își ia revanșa față de Ana Baniciu și Raluka, după înfrângerea de la „Asia Express”.

„Ne-aţi adus aici să râdeţi de noi? Nu ne mai arătaţi imaginile astea, ne faceţi sânge rău. Nici nu am câştigat Asia Express, nici nu i-am dat datoria lui Nea Mărin. La televizor s-a dat foarte puţin din tot ce s-a întâmplat acolo şi e păcat”, a povestit Liviu Vârciu, la „Prietenii de la 11".

Amintiri din 2018. Ce s-a întâmplat când Diana l-a dus pe Florin la solar: „M-a sunat mama, mi-a zis să nu vin în halul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x