Antena Căutare

Andreea Antonescu a dezvăluit secretul iubirii la distanță: ”Dacă făcea asta Traian al meu, credeți-mă că eram divorțați de mult!”

Andreea Antonescu a revenit în România după ce șapte luni de zile a stat în Statele Unite ale Americii, unde a trăit alături de soțul ei. 

Andreea Antonescu a revenit în România după ce șapte luni de zile a stat în Statele Unite ale Americii, unde a trăit alături de soțul ei.

Invitată la ”Prietenii de la 11”, cântăreața a dezvăluit secretul iubirii la distanță, după ce l-a auzit pe Ristei în timp ce vorbea cu câteva dintre colege, înainte de a intra în direct.

”Dragii mei, vă jur! Dacă era Traian al meu în locul lui Ristei, credeți-mă că eram divorțați de mult. Nu pot să mă trezesc dimineața, în pijamale și cu coc, lângă unul ca Ristei care să-mi zică ”Șuvița numărul doi din partea dreaptă nu e aliniată perfect.”, a spus Andreea după ce l-a auzit pe Ristei făcând câteva remarci negative la adresa unor colegi.

Aflați mai multe detalii despre discuția dintre cei doi, în clipul de mai sus!

Ce face Fuego atunci când nu e pe scenă: ”Fac asta de drag! Vreau să-mi ajut semenii!”... Cocuța și Bogdan Boantă, dezvăluiri despre Asia Express: ”Ne-am depășit niște limite și am făcut lucruri de care nu cred...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x