Antena Căutare

BANCUL ZILEI: ”Nevasta se angajează și el, un bețiv, tăia frunze la câini toată ziua. Uite dacă tot stai acasă, gătește rața asta”. Continuarea este genială!

Prezent în platoul ”Prietenii de la 11”, Jean Paler spune un super banc. ”Nevasta se angajează și el, un bețiv, tăia frunze la câini toată ziua. Uite dacă tot stai acasă gătește rața asta”. Continuarea este genială!

Prezent în platoul ”Prietenii de la 11”, Jean Paler a spus un super banc. ”Nevasta se angajează și el, un bețiv, tăia frunze la câini toată ziua. Uite dacă tot stai acasă gătește rața asta”.

Continuarea este genială!

Jean Paler, coșmarul bucătarilor, bucuria românilor: ”Doamne, cum e! Se simte gustul COTEȚULUI! Dacă știa rața asta că o să ajungă la mine în gură, nu măcănea toată viața ei!”

Telespectatorii au motive de îngrijorare! Florin Ristei, dezvăluiri picante: ”Am cel puțin 20 de filmulețe cu mine în co... Anna Lesko și Anuryh, colaborare incendiară! A fost show în platoul "Prietenilor de la 11". Ținute sumare și f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x