Antena Căutare

Cel mai greu episod din serialul „Fructul oprit”! Ana Caragea decide ce viață păstrează și ce viață oprește

Actori îndrăgiți din serialul „Fructul oprit” au dezăluit la „Prietenii de la 11” ec episod de senzație urmează să vizionăm diseară, de la ora 20:00, la Antena 1!

Actori îndrăgiți din serialul „Fructul oprit” au dezăluit la „Prietenii de la 11” ec episod de senzație urmează să vizionăm diseară, de la ora 20:00, la Antena 1!

Sezon 2 „Fructul oprit” continuă în această seară, de la 20.00, la Antena 1, cu un episod tulburător, cu o încărcătură emoțională extraordinară și cu alegeri care vor schimba destine. Serialul aduce în atenția publicului o problemă extrem de importantă, o situație de viață și de moarte, în care deciziile luate își vor lăsa amprenta pentru totdeauna, fără a exista cale de întoarcere.

Panica și suferința se instalează în casa familiei Caragea, după ce starea de sănătate a lui Victor (Călin Popescu) se agravează! Ana trebuie să aleagă ce viață trăiește și ce viață se oprește!

Află mai multe detalii despre acest subiect urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”!

Diana Munteanu și Florin Ristei s-au căsătorit în direct, în fața sosiei Vioricăi Dăncilă: ”Vă rog să vă sărutați!”... Florin Ristei a dezvăluit totul despre una dintre colegele sale! „Ai plecat fără să mă pupi, așa că diseară nu stai la m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x