Antena Căutare

Cele mai interesante cadouri de 8 Martie! Ești în pană de idei? „Prietenii de la 11” te salvează! (VIDEO)

Dacă ești astăzi în pană de idei și chiar nu ai habar ce să cumperi pentru mama, sora sau femeia specială din viața ta, atunci „Prietenii de la 11” vin cu soluția!

Dacă ești astăzi în pană de idei și chiar nu ai habar ce să cumperi pentru mama, sora sau femeia specială din viața ta, atunci „Prietenii de la 11” vin cu soluția!

Chiar dacă ești bogat sau nu sau dacă ai devenit o celebritate, ziua de 8 Martie tot te va pune în situația de a alege cadouri pentru mama, sora sau femeile speciale din viața ta.

Vedetele din showbiz au primit cele mai frumoase, dar și cele mai interesante cadouri de 8 Martie! Urmărește clipul video de mai sus ca să te inspiri!

Și nu uita! Nu întotdeauna un cadou scump este reușit, ci unul dat din suflet și cu multă semnificație! Urmărește clipul din emisiunea „Prietenii de la 11” ca să găsești și tu idei de cadouri!

Florin Ristei a vrut să facă mucenici moldovenești, dar a trăit șocul vieții lui! „Am crezut că se fac foarte mari, dar.... Emoție fără margini! Diana Munteanu a izbucnit în plâns la „Prietenii de la 11”! „Mama plânge ca mine! Nu pot să cred......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x