Antena Căutare

Cum putem învăța copiii să mănânce sănătos! Unde greșesc cei mai mulți părinți – Video

Copiii învață din exemplul părinților și în ceea ce privește nutriția. Invitată la „Prietenii de la 11", Ruxandra Luca a prezentat cum trebuie făcută educație alimentară la cei mici.

Copiii învață din exemplul părinților și în ceea ce privește nutriția. Invitată la „Prietenii de la 11", Ruxandra Luca a prezentat cum trebuie făcută educație alimentară la cei mici.

Este indicat ca, începând cât mai devreme, copiii să fie lăsați să stea alături de părinți în bucătărie, să experimenteze, să pună mâna pe fructe și legume, potrivit Andreei-Carmen Radu, antrenor de nutriție.

„Cam în jurul vârstei de doi ani și jumătate, doi ani și zece luni, le putem oferi posibilitatea de a găti alături de noi, folosind instrumente sigure pentru ei”, a spus Andreei-Carmen Radu.

Potrivit antrenorului de nutriție, pentru a limita tentația oferită de junk food, este important ca părinții să le explice copiilor ce înseamnă hrană sănătoasă.

„Copiii învață din ceea ce facem noi, nu din ceea ce le spunem”, a precizat Andreea-Carmen Radu.

Desertul ar trebui să fie o excepție, iar copiii ar trebui să facă multă mișcare.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”.

Paula Seling „a dat din casă”! Gestul frumos pe care soțul ei nu îl mai face pentru ea. „Era nemaipomenit” - Video... Regulile de aur pentru o căsnicie fericită, de la un medic psihoterapeut. Cea mai comună greșeală care duce la divorț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x