Antena Căutare

Delia îndulcește România: „Acadelia” pleacă în turneu! Unde va concerta artista

„Acadelia”, cel mai nou show al Deliei, va putea fi experimentat în primăvara acestui an în cadrul primului turneu național din cariera artistei, care va avea loc în 10 orașe din țară.

„Acadelia”, cel mai nou show al Deliei, va putea fi experimentat în primăvara acestui an în cadrul primului turneu național din cariera artistei, care va avea loc în 10 orașe din țară. După succesul pe care l-a avut în București și în Londra cu acest spectacol, Delia se pregătește să îndulcească și locuitorii altor orașe ale României.

În ajunul zilei ei de naștere, Delia vine cu o surpriză minunată pentru toți fanii săi. „Acadelia”, spectacolul ce s-a bucurat de un succes colosal, pleacă în turneu!

„Dacă trecem prin orașul vostru, nu ne ratați! Cine știe când mai venim cu acest concert”, a spus Delia.

„Acadelia”, în opinia lui Florin Ristei, este „cea mai bună producție a unui concert ce s-a văzut la noi în țară până acum”.

Primele orașe anunțate sunt: Timișoara, Craiova, Târgu Joi, Galați, Buzău, Bacău, Piatra Neamț și Iași. Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:

Virginia Rogin, „scorpia” din „Fructul oprit”, destăinuiri emoționante: „Dacă m-aș mai naște o dată, tot actriță m-aș fa... Moment emoționant la „Prietenii de la 11”! Diana Munteanu, cerută de soţie în direct: "Florin mi-a pus inelul pe de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x