Antena Căutare

Diana Munteanu, asaltată cu mesaje de un admirator grec. Au discutat cu Google Translate! Traducerea conversației este dd e neimaginat: ”Aș vrea să-ți distrug hrișca...!”

De câteva zile Diana Munteanu este asaltată cu mesaje de un pețitor grec! ”Aș vrea să-ți distrug hrișca...!”. Conversația purtată cu ajutorul traducerii Google, de neimaginat:

Frumoasă e, deșteaptă e, prezentatoare e. Unde mai pui că este și o mămică exemplu. Și, pentru ca tot meniul să fie complet, de câteva zile, Diana Munteanu este asaltată cu mesaje de un pețitor grec!

”Aș vrea să-ți distrug hrișca...!”. Conversația purtată cu ajutorul traducerii Google îți aduce zâmbetul pe buze instant.

Lume, lume! Anunț de mare importanță: Luni, Florin Ristei va veni, în emisune, îmbrăcat în costumul de baie al Ramone!: ... De-a râsu'-plânsu! Expresia ”crede și nu cerceta!” nu-l scapă pe Înaltpreasfințitul Teodosie de DNA: "A cerut, i s-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x