Antena Căutare

Florin Ristei, a lansat la ”Prietenii de la 11:00” o melodie de dragoste. ”Din întâmplare” va fi hitul primăverii?

Florin Ristei, carismaticul coprezentator al emisiunii ”Prietenii de la 11:00”, cea mai nouă emisiune a primăverii la Antena 1, le-a făcut tuturor fanilor săi o surpriză muzicală, chiar în prima ediție.

După ce a ”lăsat-o să zboare”, Florin Ristei aka FreeStay a revenit cu o piesă de care te vei îndrăgosti absolut ”din întâmplare”. Videoclip în premieră la "Prietenii de la 11"

Florin Ristei, carismaticul coprezentator al emisiunii ”Prietenii de la 11:00”, cea mai nouă emisiune a primăverii la Antena 1, le-a făcut tuturor fanilor săi o surpriză muzicală, chiar în prima ediție.

În platoul emisiunii, artistul a lansat în premieră cea mai recentă piesă a sa, ”Din întâmplare”, o melodie cu o încărcătură emoțională puternică. ”Este o poveste de dragoste privită din perspectiva băiatului, care își asumă și recunoaște partea lui de vină. Asta ca să mai umanizăm un pic partea masculină ce iese șifonată din aproape orice situație în doi :)”, a povestit Florin. Videoclipul este pe măsura piesei!

Atmosfera a fost una demnă de o lansare: cu multă distracție, dans și confetti!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedetele ştiu ce trebuie să faci atunci când te muţi în casă nouă! Să fie o petrecere cu prietenii sau un obiect care să... Puștoaica e istorie, femeia e în fața noastră! Nicole Cherry, apariție îndrăzneață: "Cuvintele tale” sunt pe placul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x