Antena Căutare

Horoscopul săptămânii! Zodiile trec prin schimbări majore în zilele următoare

Celebrul astrolog Mariana Cojocaru a venit la emisiunea „Prietenii de la 11” și a prezentat horoscopul săptămânii, 20-26 august 2018! Ce ți-au pregătit astrele pentru zilele următoare?

Potrivit previziunilor făcute de horoscopul acestei săptămâni, unele zodii vor întâmpina numeroase obstacole, în timp ce altele vor reuși să își adune forțele și să rezolve diferite probleme mai vechi.

Va fi o săptămână ce va aduce zodiilor o comunicare pașnică, ceea ce înseamnă că anumite probleme de cuplu ar putea să dispară și vechile certuri să fie uitate. Nu este exclus nici ca unele zodii să reia prietenii mai vechi sau chiar să își găsească jumătatea, potrivit horoscopului săptămânal.

Urmărește clipul video de mai jos din emisiunea „Prietenii de la 11 ca să afli ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 20-26 august 2018!

Isabela Iacupovici de la „iUmor” a făcut instrucție militară cu Ramona! „Ia zi, maică, o ciorbă poți să faci?!”... La Mulți Ani, Cătălina Ponor! Campioana a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x