Antena Căutare

Jean Paler și Dem Rădulescu, poveste cu iz de comedie! Cum cumpărau ouă la jumătate de preț, pe vremea comunismului: "Ai dracu', nu vă mai săturați?"

Jean Paler a reușit să smulgă zâmbete largi de pe fețele telespectatorilor, dar si ale "Prietenilor de la 11", cu o poveste reală, din vremea comunismuli. Personajele principale? El și regretatul Dem Rădulescu.

Jean Paler a reușit să smulgă zâmbete largi de pe fețele telespectatorilor, dar si ale "Prietenilor de la 11", cu o poveste reală, din vremea comunismuli. Personajele principale? El și regretatul Dem Rădulescu.

Curioși cum reușeau ei să ccumpere ouă la jumătate de preț, în ”Epoca de Aur”? Ei bine, cu haz și inteligență, de la patru lei au obținut o reducere de 2 lei.

"Intrăm în magazin şi ăştia, peste noapte, au scumpit oul. Când se uită Dem Rădulescu şi vede 4 lei oul: "Ai dracu', nu va mai saturaţi!". Ce a urmat e demn de un scenariu de comedie.

Jean Paler, coșmarul bucătarilor, bucuria românilor: ”Doamne, cum e! Se simte gustul COTEȚULUI! Dacă știa rața asta că o să ajungă la mine în gură, nu măcănea toată viața ei!”

Anna Lesko și Anuryh, colaborare incendiară! A fost show în platoul "Prietenilor de la 11". Ținute sumare și f... Jean Paler, coșmarul bucătarilor, bucuria românilor: ”Doamne, cum e! Se simte GUSTUL COTEȚULUI! Dacă știa rața asta că ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x