Antena Căutare

Lovitură pentru Angelina Jolie! Cine este noua iubită a lui Brad Pitt

Veste complet neașteptată la Hollywood, după ce celebrul Brad Pitt a fost văzut în compania uneia dintre cele mai frumoase actrițe din toate timpurile!

Veste complet neașteptată la Hollywood, după ce celebrul Brad Pitt a fost văzut în compania uneia dintre cele mai frumoase actrițe din toate timpurile!

Se pare că cel mai râvnit burlac pare s-o fi dat uitării pe Angelina Jolie. După divorțul celor doi, puține lucruri s-au mai vehiculat în presă despre actor. Fanii au aflat că acesta s-a luptat să învingă alcoolismul și că a căzut la pace cu unul dintre copiii săi, cu care avusese anterior un conflict.

Între timp se pare că starul a uitat-o pe Angelia Jolie și că s-a îndrăgostit de o altă prezență superbă de la Hollywood.

Brad Pitt și Charlize Theron sunt cel mai nou cuplu de la Hollywood. În 2017, presa de peste Ocean a mai speculat o relație între cei doi, dar nu au existat confirmări clare.

Acum, când cei doi par mai apropiați ca niciodată și chiar sunt văzuți împreună la numeroase evenimente, lucrurile sunt mai clare ca oricând! Se pare că între cei doi s-a legat o frumoasă poveste de iubire, dar vedetele au păstrat totuși discreția despre acest subiect.

Chef Sorin Bontea i-a dat palpitații lui Florin Ristei! „Era în pat lângă mine și...”... Atenție, români! Ce trebuie să afli despre concediul de creștere a copilului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x