Antena Căutare

Mai sunt cinci zile până la Marea Premiera "The Four - Cei 4": "Așteptăm să vedem cine le va lua locul celor patru"

Noul show-ul al Antenei 1, The Four - Cei Patru, va debuta la finele acestei luni. Emisiunea jurizat de Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo, cu Macanache prezentator, va fi difuzat din 31 martie, de la 20:00, la Antena 1.

Noul show-ul al Antenei 1, The Four - Cei Patru, va debuta la finele acestei luni. Emisiunea jurizat de Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo, cu Macanache prezentator, va fi difuzat din 31 martie, de la 20:00, la Antena 1.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun.

În situația în care unul dintre ”Cei 4” își pierde locul, există o șansă de salvare. Pe parcursul sezonului, telespectatorii pot vota pentru cei care au părăsit emisiunea, iar patru dintre ei, care vor acumula cele mai multe voturi, pot fi întorși la ”The Four – Cei 4” direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă și cu o mulțime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești.

Spectacol de zile mari! Florin Ristei a pus mâna pe microfon și a făcut show de cinci stele cu piesa „Celebration”! (VID... Cine este Macanache, prezentatorul noului show de la Antena 1 - "The Four - Cei Patru": "Nici nu mi-am da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x