Antena Căutare

VIDEO! Nuntă ca-n basme. Andreea Berecleanu, la altar cu fina Mihaela Călin

Prezentatoarea Observator Mihaela Călin și avocatul Daniel Sava s-au căsătorit, iar colega ei, Andreea Berecleanu, i-a fost nașa.

Prezentatoarea Observator Mihaela Călin și avocatul Daniel Sava s-au căsătorit, iar colega ei, Andreea Berecleanu, i-a fost nașa.

După o căsătorie civilă ce a avut loc în vara anului acesta, prezentatoarea Observator, Mihaela Călin și Daniel Sava au luat decizia de a merge împreună spre altar. Ceremonia religioasă a avut loc duminica trecută și a fost presărată, după cum chiar ea declară, de o atmosferă cu totul și cu totul specială: ”A fost o atmosferă minunată la petrecere și le mulțumesc lor, invitaților noștri, pentru asta!”.

Alături de miri s-au aflat în această zi specială nașii, Andreea Berecleanu și doctorul Constantin Stan, care au fost un real ajutor pentru cei doi: ”Ne-au ascultat toate ideile și dorințele și ne-au ajutat să le transformăm în realitate. Ne-au îndrumat din experiența lor și ne-au liniștit ori de câte ori nu mai știam cum să potrivim lucrurile.”, a declarat Mihaela Călin.

Nu, nu e glumă! Florin Ristei a cerut-o în căsătorie pe Iuliana Pepene: "Vreau să fim fericiți!"... Artistul dă cărțile pe față! Cum a slăbit Fuego 15 kilograme în 45 de zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x