Antena Căutare

Poveștile de altădată sunt reinterpretate și cu ajutorul lui Dani Oțil! „Cred că cititul, în primul rând, ajută. Mă făcea să visez că fac lucruri pe care oamenii nu credeau că le pot face atunci”

Știați că există un loc minunat în București în care poveștile clasice se reinterpretează? Dani Oţil este vocea unora dintre cele mai frumoase poveşti spuse celor mici!

Știați că există un loc minunat în București în care poveștile clasice se reinterpretează? Dani Oţil este vocea unora dintre cele mai frumoase poveşti spuse celor mici!

Există un loc în care tot ce știm despre povești a fost reinterpretat și spus altfel, într-un limbaj cât mai actual, potrivit copiilor de astăzi.

Unul dintre povestitori este chiar Dani Oțil, prezentatorul „Neatza cu Răzvan și Dani”!

„Eu citesc astăzi Peter Pan. Când eram mic, nu am avut o poveste anume preferată. Erau Frații Grimm și nu am putut să aleg niciodată...dar, îmi aduc aminte că am trecut foarte devreme la Jules Verne. Mă făcea să visez că fac lucruri pe care oamenii nu credeau că le pot face atunci”, a povestit Dani Oțil.

„Cred că cititul, în primul rând, ajută, nu vorbim doar de vocabular, ci și de imaginație și cred că părinții care le citesc devreme copiilor fac un mare bine”, a adăugat Dani.

Lidia Fecioru, sfaturi pentru Crăciun și Revelion! Ce trebuie să faci cu solzii de pește ca să ai buzunarele pline în 20... Starurile serialului „Fructul oprit”, trase de limbă! Ce detalii am aflat despre ultimul episod din anul 2018?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x