Antena Căutare

Uităm de toate problemele când îl auzim pe Florin Ristei cântând, LIVE, „Have Yourself a Merry Little Christmas”

Florin Ristei se ține de cuvânt! Ne-a promis câte un colind pe zi, iar astăzi ne-a încântat cu „Have Youuself a Merry Little Christmas”.

Florin Ristei se ține de cuvânt! Ne-a promis câte un colind pe zi, iar astăzi ne-a încântat cu „Have Yourself a Merry Little Christmas”.

„Pentru că nu mai avem nici mai mult, nici mai puțin decât o săptămână până la Crăciun, v-am promis că săptămâna asta o să vă cânt (și cântăm) câte un colind în fiecare zi!”, ne-a promis Florin Ristei.

Ediția de marți a emisiunii „Prietenii de la 11” a început cu un moment plin de emoție, un fundal muzical perfect pentru vremea de afară, colindul „Have Yourself a Merry Little Christmas”. Florin Ristei nu a avut nevoie decât de un pian și de vocea lui pentru a ne face pielea de găină!

Horoscopul Runelor, cu Mihai Voropchievici. O zodie are nevoie de ajutor DIVIN pentru a demasca secretele din jurul său... Diana Munteanu, un exemplu pentru toate femeile! Prezentatoarea „Prietenii de la 11” a fost premiată la Gala Femeilor de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x