Antena Căutare

Şi ele au trecut prin emoţiile BACALAREATULUI! Ce note au luat la "examenul maturităţii" vedetele de la noi. Andreea Bănica: "Pentru mine conta mai mult muzica, nu mă interesa cât iau"

Aura Dajbog, reporterul special de la "Prietenii de la 11", a aflat ce note au luat vedetele la Bacalaureat. Curioşi?


Aura Dajbog, reporterul special de la "Prietenii de la 11", a aflat ce note au luat vedetele la Bacalaureat. Curioşi?

Sunt celebri, bogaţi şi au câştigat, în timp, admiraţia a sute de mii de oameni. Au trecut prin multe de-a lungul vieţii, dar Bacalaureatul pare să le fi dat mari bătăi de cap artiştilor de la noi.

"Am terminat Liceul Teoretic de Limbi Străine din Eforie Sud cu 8, 35. Nu am fost cea mai bună, dar pentru mine conta mai mult muzica atunci", a povestit Andreea Bănică.

Andreea Bălan şi-a petrecut adolescenţa pe scenă, însă nu şi-a neglijat studiile iar în 2003 a luat nota 9 la examen. "Am învăţat foarte mult în ultimul an, pentru că în rest fusesem plecată cu trupa Andre. Am recuperat cu meditaţii, aveam o presiune constantă din partea mamei care voia să fac facultate şi tatei care îmi spunea să continui cu muzica".

Zi de MAAAARE sărbătoare la "Prietenii de la 11". Ramona îşi serbează ziua de naştere şi a pregătit o PETRECER... Atenţie, domnilor, imagini extrem de SEXY! Ramona şi Raluca de la Bambi s-au duelat la surf: "Ne-ai făcut de râs! N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x