Antena Căutare

Iulian le-a înnebunit pe concurentele de la Rămân cu tine! Ce talent ascuns are pretendentul

În a opta ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Iulian, din Iași, a intrat în platou plin de încredere că își va întâlni aleasa inimii.

Iulian s-a prezentat în a opta ediție a emisiunii Rămân cu tine” de la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul.

Atitudinea și zâmbetul au fermecat instant unsprezece din cele douăzeci de tinere, din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

Iulian a venit la emisiunea Rămân cu tine ca să-și găsească jumătatea

Din filmul de prezentare am putut descoperi mai multe despre Iulian.

Iulian le-a înnebunit pe concurentele de la Rămân cu tine! Ce talent ascuns are pretendentul

Iulian

Iulian, la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Marian Pavel, ceterașul din Maramureș, show de senzație în platou la "Rămân cu tine"! Fetele l-au admirat, dar în final l-au refuzat!

"Pasiunea mea pentru mașini a început de la 4, 5 ani de când mă lua bunicul cu el. Apa pentru mine a fost o frică până la 20 de ani. Am învățat să înot, iar acum îmi place foarte mult. Lângă mine e ca într-un carusel. Sunt în așa fel încât să te fac să te simți bine cu mine. Dacă interacționăm, să fie o interacțiune sinceră între noi. O întâlnire cu mine ar putea fi ca o vizită la spa.", s-a descris pretendentul.

După ce le-a încântat pe tinere cu un freestyle senzațional, pupitrele s-au mai înroșit, dar la final, pretendentul a plecat la întâlnire cu Teodora.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x