Antena Căutare

Cum arată bărbatul ideal pentru femei? Liviu Vârciu află răspunsul la emisiunea Rămân cu tine

Antena 1 a pregătit pentru această vară o emisiunea de senzație, în care concurentele își vor căuta jumătatea perfectă! Nu va fi simplu, dar vor avea un ajutor de nădejde!

Cum arată bărbatul ideal pentru femei? Liviu Vârciu află răspunsul la emisiunea Rămân cu tine Galerie
Rămân cu tine

Imagini de senzație din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1, ce va avea premiera marți de la ora 20:30! Prezentatorul emisiunii, Liviu Vârciu, a avut parte de o surpriză uriașă atunci când a descoperit ce vor femeile de la bărbați, de fapt!

LIVIU VÂRCIU, SURPRIZĂ URIAȘĂ TRĂITĂ LA EMISIUNEA „RĂMÂN CU TINE”

Liviu Vârciu este prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine”, ce va debuta marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Emisiunea asta s-a născut din motive serioase. Oamenii fac o grămadă de lucruri într-o zi obişnuită, încât nu mai au timp să se găsească. Noi , îi aducem împreună, îi ajutăm să se cunoască şi le dăm ocazia să spună Rămân cu tine!”, a dezvăluit prezentatorul emisiunii, Liviu Vârciu.

citește și: Ce își doresc femeile de la bărbați, de fapt? Liviu Vârciu află răspunsul la emisiunea Rămân cu tine. „La trup sau la creier, fără greșeală?”

Liviu Vârciu a fost impresionat de preferințele concurentelor, în materie de bărbați! Într-un dialog savuros cu Alexandra și Adriana două dintre participante, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” a descoperit cum vor femeile să arate bărbatul ideal! O întrebare de secole, care are șanse să își găsească răspunsul în show-ul de la Antena 1!

Ce caută tinerele din emisiune și ce detaliu l-a luat prin surprindere pe Liviu Vârciu? Află marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Cum arată bărbatul ideal pentru femei? Liviu Vârciu află răspunsul la emisiunea Rămân cu tine

Emisiunea „Rămân cu tine” începe din 4 august la Antena 1

DESPRE EMISIUNEA „RĂMÂN CU TINE” DE LA ANTENA 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, 20 de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Ce se întâmplă în show-ul Rămân cu tine, ce va avea premiera pe 4 august

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână!

Nu rata premiera emisiunii „Rămân cu tine”! Ne vedem marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Ce își doresc femeile de la bărbați, de fapt? Liviu Vârciu află răspunsul la emisiunea Rămân cu tine. „La trup sau la cr... Cum arată concurentele din emisiunea Rămân cu tine, de la Antena 1! Show-ul a făcut spectacol pe mapamond...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x