Antena Căutare

Marian Pavel, ceterașul din Maramureș, show de senzație în platou la "Rămân cu tine"! Fetele l-au admirat, dar în final l-au refuzat!

Marian Pavel de la "Rămân cu tine" a oferit un spectacol de senzație, la proba talentelor. Maramureșeanul nu putea să se prezinte altfel, decât așa cum îi șade bine lui. În straie tradiționale, cu vioara în mână și talentul la purtător. Dar, mai ales cu "licoarea magică" în traista de pe umăr.

Marian, pretendentul din cea de a șaptea ediție a emisiunii "Rămân cu tine" a oferit un spectacol de senzație, la proba talentelor.

Marian Pavel este din Baia Mare și a reușit să mențină curiozitatea trează a douăsprezece dintre fetele aflate la pupitru.

citește și: Paul și Veronica, potrivire de caracter! Ce au în comun cei doi tineri care au fost la întâlnire după emisiunea "Rămân cu tine"!

Arătos, bine îmbrăcat, vesel, respectuos, parfumat au fost doar câteva dintre calitățile pe care tinerele le-au remarcat la prima vedere, la tânărul pretendent.

Marian Pavel, ceterașul din Maramureș, show de senzație în platou la "Rămân cu tine"! Fetele l-au admirat, dar în final l-au refuzat!

Marian Pavel, la emisiunea "Rămân cu tine"

Filmulețul de prezentare a dezvăluit mai multe informații despre concurent.

Marian Pavel, un tânăr artist foarte talentat

"Sunt artist, profesor, mă ocup cu muzica, înveselesc oamenii. Sunt solist vocal, cânt la o formație. Am terminat Conservatorul și am ajuns să fiu și profesor. O zi din viața mea începe de cele mai multe ori pe la amiază, deoarece programul meu la muncă e după amiaza. Nu fumez, nu am alte vicii, dar pentru relaxare mai fumez câte o narghilea. Pot să spun că am destul de multe de oferit, fetelor. În primul rând sunt un băiat serios și fac orice pentru familie. Romantic pentru mine înseamnă să fii gentleman, în primul rând. Îmi place să ofer cadouri fetelor, să le dau flori, să le fac surprize," se descria tânărul din Baia Mare.

Râzi cu lacrimi! Diana de la „Rămân cu tine”, la un pas să leșine când a văzut cine e pretendentul de azi! „Așa vrei tu să te măriți?

Doar că, după ce s-a descris atât de frumos, Marian se pare că le-a speriat pe fete cu acest cumul de calităti pe care le-a descris, și din cele douăsprezece, doar două tinere au rămas pe poziții, restul au bifat butonul roșu.

Marian Pavel, ceterașul din Maramureș a făcut senzație în platou la "Rămân cu tine"

La proba de talent maramureșeanul nu putea să se prezinte altfel decât așa cum îi șade bine lui. În straie tradiționale, cu vioara în mână și talentul la purtător. Dar, mai ales cu "licoarea magică" în traista de pe umăr.

Marian Pavel, ceterașul din Maramureș, show de senzație în platou la "Rămân cu tine"! Fetele l-au admirat, dar în final l-au refuzat!

Marian Pavel, alături de Liviu Vârciu

Marian le-a oferit un adevărat spectacol folcloric fetelor, dar și telespectatorilor emisiunii.

Marian Pavel, ceterașul din Maramureș, show de senzație în platou la "Rămân cu tine"! Fetele l-au admirat, dar în final l-au refuzat!

Marian Pavel, proba talentului, la "Rămân cu tine"

Cu toate că a făcut senzație în platoul Rămân cu tine, tânărul artist, se pare că, nu a corespuns cerințelor pe care le au fetele prezente în platou sau pur și simplu nu a fost locul și momentul ca tânărul să-și cunoască aleasa inimii.

Marian Pavel, ceterașul din Maramureș, show de senzație în platou la "Rămân cu tine"! Fetele l-au admirat, dar în final l-au refuzat!

Marian Pavel, la proba talentului

Urmăriți mai multe, accesând clipul video de mai sus, difuzat în cadrul emisiunii "Rămân cu tine"

"Mă rog la Cel de sus să fie ce trebuie!" Și ruga i-a fost ascultată, iar Ana Maria a plecat la brațul lui Alex, din platoul emisiunii "Rămân cu tine"

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Paul Stoicescu și-a găsit jumătatea la "Rămân cu tine"! Cine e tânăra care l-a cucerit pe antrenorul de tenis

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Paul și Veronica, potrivire de caracter! Ce au în comun cei doi tineri care au fost la întâlnire după emisiunea "Ră... Liviu Vârciu de la „Rămân cu tine” a dezvăluit cum arată iubita lui! Reacția neașteptată a fanilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x