Live acumScena misterelor (r)
Prime Time 20:00Film animatie: Bambi

Regulament « Aici eu sunt vedeta – Sezonul 1»

REGULAMENTUL EMISIUNII CONCURS “AICI EU SUNT VEDETA”

Emisiunea “AICI EU SUNT VEDETA” este o emisiune concurs, de divertisment, care se adreseaza familiilor de vedete cu copii. Participantii/concurentii pot avea varsta cuprinsa intre 3 si 90 ani.

Concursul se desfasoara in perioada 22 septembrie 2017 si 31 decembrie 2017. Emisiunea va fi difuzata in intervalul octombrie – decembrie 2017 si va fi prezentata de Dan Bittman.

Producatorul isi rezerva dreptul de a alege concurentii in functie de continutul si de scenariul fiecarei editii in parte.

Producatorul lucreaza pe baza unui format international (Big Star Little Star – ITV), probele formatului original fiind si probele de baza ale emisiunii din Romania. Acestora li se adauga probe din formatele produse in alte teritorii, sub aceeasi licenta, dar si probe originale, create de echipa din Romania.
Continutul, oportunitatea integrarii probelor precum si ordinea in care acestea se succed de la o editie la alta a programului tv ramanand la latitudinea Producatorului.
Probele sunt urmatoarele, dar nu se reduc doar la acestea, avand in vedere posibilitatea de a mai crea probe noi, originale:
- Ce a raspuns copilul tau?
- Panoul dintre ei
- Experiment camera ascunsa
- Proba obiectelor
- Ghicitoarea
- Pariul
- Guest Star cu ruda
- Mima
- Panoul cu poze

Scopul concursului este unul caritabil, pe langa divertisment: Trei echipe a cate doua-trei persoane, o vedeta (“Vedeta”) si copilul acesteia/copiii/nepotii (“Copilul”) se intrec in sase-sapte runde pentru a castiga un premiu in bani, premiu care va fi donat unui caz social.

Reguli generale ale jocului:
Fiecare echipa va avea aceleasi sanse de a castiga si niciun participant nu va primi niciun avantaj in fata altuia, altele decat cele descrise in regulile jocului.
Modul de joc, regulile si timpul vor fi prezentate concurentilor inainte de a se incepe filmarea. Limitele de timp sunt stabilite de Producator si pot varia, jucatorii trebuind sa fie anuntati. Echipele vor primi timpi egali. Daca vreun concurent (“Vedeta”) este nemultumit de ce se intampla in emisiune, aceasta trebuie sa spuna pe loc care este problema si producatorul va decide dupa cum considera de cuviinta. Daca in orice moment oricare dintre concurenti (“Vedeta”) sau (“Copilul”) are nevoie de lamuriri privind oricare regula, trebuie sa se adreseze imediat Producatorului. Concurentii sunt de acord cu toate regulile asa cum sunt ele prezentate. Concurentii nu se pot prezenta cu telefonul sau cu vreo camera de filmat in platou.
Producatorul va avea grija ca jocul sa fie corect si precis, toate deciziile ii apartin si sunt definitive, producatorul are dreptul sa ceara sa se joace din nou o runda sau sa o inlocuiasca din motive editoriale/de continut, iar daca exista vreo disputa legata de raspunsul corect dat de un concurent, tot producatorul va decide daca s-a raspuns sau nu corect la o intrebare.
De asemenea, daca un concurent nu este sigur de pronuntia unui cuvant, acesta va fi acceptat ca fiind raspuns corect, chiar daca nu este 100% corect pronuntat, daca producatorul decide ca raspunsul dat de concurent este recognoscibil in comparatie cu raspunsul corect, decizia acestuia fiind una finala.
De asemenea producatorul decide cand expira timpul sau care sunt perioadele alocate intre runde.
Daca el, concurentul, nu poate da un raspuns in timpul alocat, producatorul va spune ca timpul a expirat si se va considera ca el, concurentul, nu a raspuns corect. Concursul nu se axeaza insa pe criteriul rapiditatii raspunsurilor date.

RUNDA 1 intitulata “Ce a raspuns copilul tau?”
Inainte de inregistrarea in concurs, producatorii emisiunii intervieveaza “Copiii” care participa si le pun o serie de intrebari despre parintii lor. In platou, prezentatorul emisiunii concurs va pune aceleasi intrebari “Vedetelor” si le va da variante de raspuns. “Vedeta” trebuie sa ghiceasca ce raspunsuri a dat copilul. Producatorii vor considera raspunsul corect acela dat de copil. Pentru fiecare intrebare la care raspunde corect, vedeta primeste o suta de puncte.

RUNDA A 2-A intitulata “Experiment”
In cadrul acestui tip de proba intitulata generic “Experiment”, Producatorul include mai multe probe care se vor succeda intr-o ordine aleatorie de la o editie la alta de program. Astfel, proba poate consta fie intr-o ghicitoare, fie in prezentarea unor obiecte din copilaria vedetei - parinte despre care “copilul” concurent trebuie sa raspunda ce crede ca sunt, camera ascunsa in care copiii primesc diverse provocari din partea producatorului, iar parintii “vedete” concurenti trebuie sa puncteze si sa intuiasca exact care a fost reactia copiilor lor in fata provocarilor, desenul pe tableta, prin care copilul concurent isi exprima o stare traita printr-o reprezentare grafica, iar parintele vedeta trebuie sa ghiceasca.

RUNDA A 3-A intitulata “Panoul dintre ei”
Acest joc trebuie sa implice ambii membri ai echipei care trebuie sa dea acelasi raspuns. Fiecare pereche va raspunde la o serie de intrebari rapide. Fiecare membru al echipei are tableta sa si trebuie sa raspunda la intrebare cat mai repede posibil, apasand pe variant corecta de raspuns. Dupa ce au apasat, nu se mai pot razgandi.
Daca raspunsurile celor doi se potrivesc, deci au ales acelasi raspuns, vor primi cate o suta de puncte pentru fiecare raspuns corect.

RUNDA A 4-A intitulata “Guest Star”
In cadrul acestei probe, personajul care apare si participa in calitate de “guest star” vine si povesteste o intamplare din viata lui, din trecut, intamplare corelata cu o relatie de rudenie. Inainte de a se ajunge la deznodamant, prezentatorul emisiunii il intrerupe si intreaba vedetele care cred ca a fost continuarea intamplarii si ce a facut guest starul, prezentatorul oferind patru variante de posibile raspunsuri - scenarii de continuare a intamplarii. Dupa ce se comenteaza intamplarea, vedetele trebuie sa aleaga fiecare cate un raspuns dintre cele propuse. Apoi guest starul dezvaluie raspunsul corect si prezentatorul anunta castigatorul probei.

RUNDA A 5-A intitulata “Mima”
In cadrul acestei probe Vedetele concurenti trebuie sa mimeze 4 poze reprezentand evenimente din viata lor, fara a folosi anumite cuvinte cheie. Pentru fiecare cuvant mimat de catre vedeta si ghicit de catre copil, “Vedeta” si “Copilul” primesc cate o suta de puncte.


EGALITATE

In cazul in care la sfarsitul rundei a cincea, doua sau toate echipele sunt la egalitate, prezentatorul va pune o intrebare de baraj. Intrebarea de baraj va presupune ca echipelor li se va arata poza de cand era copil a unei vedete cunoscute si vor fi intrebati cine este.
O data ce imaginea apare pe ecran, daca vreuna dintre “Vedete” sau “Copilul” acesteia crede ca stie raspunsul, trebuie sa-si strige propriul nume. Prezentatorul emisiunii va cere celui care a fost cel mai rapid sa dea raspunsul. Daca raspunsul e corect, echipa va trece in Finala. Daca raspunsul este gresit, are si cealalta echipa sansa de a incerca.

Echipa care are cel mai bun punctaj dupa runda a cincea, va merge in runda finala. Toate echipele primesc cate un trofeu, insa echipa finalista primeste si 5.000 lei pentru familia pentru care lupta.


RUNDA A 6-A intitulata “Panoul cu 20 de poze”:
Echipa care a castigat va avea ecranul impartit in 20 de patrate. Sub fiecare patrat este o imagine. Sunt zece perechi de imagini. “Vedeta” si “Copilul” trebuie sa potriveasca cat mai multe in 60-90 de secunde. Fiecare pereche potrivita le aduce 500 lei. Dupa ce prezentatorul emisiunii a explicat regulile, “Vedeta” si “Copilul” vor vedea intregul panou, toate cele 20 de imagini descoperite. Au la dispozitie 5 secunde sa memoreze asezarea imaginilor ascunse sub numerele de la 1 la 20. Au 60-90 de secunde in care sa intoarca cat mai multe perechi cu putinta. Cronometrul porneste de indata ce au strigat primul numar pe care-l vor intors. “Vedeta” si “Copilul” striga numerele a doua patrate pe care le vor intoarse, iar computerul le intoarce. Daca se potrivesc, ele vor ramane intoarse, daca nu, vor reaparea numerele patratelor.
Daca se intampla sa nu ghiceasca, “Vedeta” si “Copilul” trebuie sa astepte ca imaginile sa fie din nou acoperite inainte de a striga un nou numar. Daca “Vedeta” si “Copilul” nu se inteleg ce patrat sa intoarca, prezentatorul va cere lamuriri “Vedetei”. La fiecare strigare, prezentatorul trebuie sa aleaga primele numere pe care acestia le striga. Cand se termina cele 60-90 de secunde, daca “Vedeta” si “Copilul” tocmai striga niste numere, ele vor fi intoarse.

In functie de cate imagini potriveste, echipa care ajunge in runda finala va primi un premiu intre 5.000-10.000 lei, premiu care va face obiectul unui act caritabil fiind donat catre un caz social ales de Producator.

Avand in vedere ca acest concurs este organizat in cadrul unei productii de televiziune si se desfasoara, cu precadere, in cadrul unui show artistic de televiziune in care Producatorul isi propune sa plaseze prestatiile care, in viziunea Producatorului, reprezinta momentele cele mai atractive pentru publicul telespectator, Producatorul isi rezerva dreptul exclusiv de a selecta concurentii “Vedete” si “Copii” (copiii vedetelor), in acest sens.

Producatorul emisiunii “Aici Eu sunt vedeta’’ este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari scenariului, regiei, regulamentului de concurs, premiilor si oricaror altor elemente ale emisiunii-concurs sau ale activitatilor ce au legatura cu aceasta emisiune-concurs, respectand totodata formatul asociat acestui program tv.
Decizia Producatorului cu privire la derularea emisiunii-concurs si stabilirea castigatorilor este definitivă şi obligatorie.
• Premiile acordate echipei castigatoare din fiecare editie a emisiunii-concurs “Aici Eu sunt vedeta”
- cei care ajung in runda finala primesc suma totala bruta de 5000 lei
- cei care participa la runda finala si au intors cele mai multe perechi de imagini pot castiga inca 5000 lei maxim, ajungand la valoarea totala bruta rezultata in urma intregului joc, respectiv echivalentul sumei maxime de 10000 lei
Premiile pot fi acordate de catre Antena Tv Group S.A. sau de catre un sponsor, sau partial de Beneficiar si partial de catre un sponsor, dupa cum va decide Antena Tv Group S.A.. Premiile obtinute de echipele castigatoare nu vor fi incasate de catre castigatori, ci vor fi face obiectul unor actiuni caritabile, acestea fiind donate unor cazuri sociale selectionate de catre Producator.
Proiectul vizat de prezentul regulament se desfasoara in acord cu prevederile Codului Fiscal valabil la data semnarii prezentei, astfel impozitul pentru premiile in bani vor fi retinute de catre « Antena Tv Group S.A.» din premiul cuvenit concurentului/concurentilor castigatori.
Precizari cu privire la derularea concursului:
1. Prezenţa si participarea la emisiunea concurs a CONCURENTULUI selectionat de catre Producator, este obligatorie.
2. Toate activitatile si locatiile pentru desfasurarea a Programului tv vor fi determinate de catre Producator, la exclusiva apreciere a acestuia.
3. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta garanteaza că se afla in deplinã stare de sănătate, din toate punctele de vedere, si nu sufera de nicio boala sau deficienţă care sa poata ingreuna derularea emisiunii-concurs.
4. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta garanteaza că nu exista vreo incapacitate legală sau contractuală care ar putea să anuleze obligatiile asumate.
5. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta confirma că a fost atenţionat şi informat cu privire la conceptul şi structura emisiunii-concurs.
6. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta confirma că isi asuma pe deplin riscul care ar putea să apară pe parcursul realizarii emisiunii-concurs. Aceste riscuri includ, dar nu sunt limitate în nici un fel la: suferinţe emoţionale, invadarea vieţii private ori pagube materiale.
7. Prin inscrierea concurentului la emisiunea-concurs, acesta confirma că înţelege si accepta faptul că orice apariţie în cadrul emisiunii-concurs (inclusiv in timpul preselectiilor, repetitiilor, pregatirilor etc, imaginile putand fi filmate inclusiv cu camera ascunsa) este destinată exploatarii emisiunii-concurs, promovarii acesteia sau a oricarui alt gen de program, produs sau serviciu, nelimitat in timp, spatiu ori ca numar ori modalitati de promovare şi prin orice mijloc.
8. Prin inscrierea la emisiunea-concurs, concurentul confirma ca se obliga sa respecte intocmai programul si normele de conduita stabilite de catre Producator, in caz contrar, Producatorul isi rezerva dreptul de a elimina toti concurentii care prin comportament sau nerespectarea normelor impuse, aduc prejudicii intregului grup si/sau emisiunii-concurs.
9. Producatorul va asigura toate conditiile tehnice necesare realizarii, producerii, inregistrarii si difuzarii in cadrul programelor statiei TV “ANTENA 1” a emisiunii-concurs.
10. Concurentul se obliga sa participe la emisiunea-concurs pregatita de Producator, in locatia si la data stabilite de acesta, precum si in conditiile stabilite de Producator si se obliga sa se supuna la timp si neconditionat tuturor hotararilor reprezentantilor Producatorului, hotarari referitoare la emisiunea-concurs.
11. In ceea ce priveste concurentii minori, participarea si angajamentul acestora este exprimat ferm conform intelegerilor - contracte/acorduri incheiate, asumate si semnate de catre parinti/tutori in calitate de reprezentanti legali ai concurentilor minori precum si de catre minori, pe de o parte, si Producator, pe de alta parte. Acordurile/contractele incheiate vor respecta din punctul de vedere al Producatorului, prin prisma drepturilor si obligatiilor asumate, prevederile legale in audiovizual (Legea 504/2002 si codul de reglementare a continutului audiovizual, decizia 220/2011 modificata prin decizia CNA nr. 63/22017) in ce priveste respectarea drepturilor minorilor in opera audiovizuala - emisiunea concurs - Aici Eu sunt Vedeta
12. Parintii, tutorii, reprezentantii legali ai concurentilor minori, declara prin semnarea prezentului regulament ca au luat cunostinta de existent unor reglementari in vigoare in ce priveste minorii si activitatea acestora, respectiv obtinerea de venituri de catre minori din activitati artistice - HG 75/2015, si ca se obliga sa se informeze si sa respecte conditiile legale in care minorii pe care ii reprezinta pot desfasura astfel de activitati, putand solicita inclusiv reprezentantilor Producatorului informatii suplimentare. Producatorul are obligatia de a face diligente in sensul respectarii prevederilor legale, insa nu isi asuma responsabilitatea in niciun sens in cazul in care reprezentantii legali ai monorilor nu respecta prevederile in domeniu si care le-au fost aduse la cunostinta.
13. Producatorul nu accepta ca multumire din partea concurentilor nici un fel de compensatie in bani sau obiecte. Orice astfel de incercare va fi penalizata in detrimentul concurentului respectiv.
14. Producatorul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a acestei emisiuni-concurs, acceptate in mod expres de fiecare concurent.
15. Producatorul poate face o norma corespunzatoare, in orice moment al concursului, pentru orice nu este prevazut in acest regulament si decizia trebuie sa fie acceptata de concurenti.
16. Daca la inregistrarea emisiunii-concurs, din diferite motive o proba nu este satisfacatoare pentru Producator, acesta poate cere concurentilor repetarea momentului sau poate cere concurentului sa realizeze alta proba.
17. Concurentul confirma ca a luat cunostinta de prevederile regulamentului emisiunii-concurs, precum si ca se obliga sa respecte intocmai acest regulament.
18. Concurentii eliminati la oricare dintre editiile emisiunii-concurs se supun pana la sfarsitul emisiunii regulilor concursului, neavand nici o pretentie (de natura financiara sau de alta natura) de la Producatori.
19. Concurentii care participa la emisiunea-concurs, se obliga in mod expres sa raspunda solicitarilor Producatorilor, sa ramana in studiourile de inregistrare tot timpul necesar pentru repetitia si inregistrarea emisiunii concurs. Considerand ca participarea la emisiunea-concurs este voluntara si costurile care implica producerea emisiunii, Producatorul poate cere despagubiri corespunzator acestor costuri, daune si prejudicii participantilor care fara o cauza justificata decid sa abandoneze inregistrarea inainte ca aceasta sa fie incheiata.
20. Producatorii isi rezerva dreptul de a elimina orice concurent care nu respecta prezentul regulament, care are o atitudine necorespunzatoare, care creeaza probleme atat inainte, cat si in timpul derularii filmarilor.
21. Concurentii nu vor putea refuza participarea la vreuna din probele emisiunii-concurs .
22. Nu pot participa la acesta emisiunea-concurs persoanele sau rudele pana la gradul doi de rudenie ale acestora, care lucreaza la Beneficiar /Antena TV Group.
23. Producătorul poate ceda liber drepturile/obligatiile ce ii revin şi poate transfera oricare dintre obligaţiile sale legate de participarea concurentilor la emisiunea concurs şi orice cesionar poate ceda sau transfera mai departe. Nici o renunţare de a exercita un drept, survenită după încălcarea unei clauze contractuale nu va fi considerată o renunţare definitivă ori pentru viitor la această clauză sau o posibilitate de încălcare de orice fel a unei alte clauze contractuale. Nici o renunţare, modificare sau anulare a unei clauze contractuale nu va fi considerată validă decât dacă va fi făcută în scris şi semnată de Producător.
24. Regulile din prezenta conventie vor fi obligatorii de indeplinit pentru toti concurentii care participa la emisiunea-concurs.
25. CONCURENTUL castigator trebuie sa accepte toate premiile oferite (premii in bani si/sau produse si premiul suplimentar daca va fi cazul), neputand alege sa accepte partial premiul. Daca printr-o oarecare circumstanta, CONCURENTUL decide sa nu accepte vreun premiu, CONCURENTUL va pierde toate drepturile referitoare la premiul in cauza, in integralitatea sa. Renuntarea Concurentului castigator la premiu se va face in scris sau prin alte acte/fapte din care sa rezulte in mod neechivoc, conform aprecierii Producatorului, intentia respectivului Concurent castigator de a nu accepta integral premiul. In nici un caz PRODUCATORII NU vor putea inlocui premiul. In acest caz PRODUCATORUL va atribui premiul respectiv, in integralitatea sa, urmatorului cuplu concurent clasat ca si punctaj.
26. Producatorul isi rezerva dreptul de a lua deciziile necesare pentru desfasurarea in conditii normale a emisiunii concurs.
27. Producatorul este singurul in masura a stabili si a aduce modificari/completari scenariului, regiei, regulamentului si oricaror altor elemente ale emisiunii-concurs sau ale activitatilor ce au legatura cu aceasta emisiune-concurs. In acest caz, acest lucru trebuie notificat dupa luarea deciziei respective de catre Producator, astfel incat toti concurentii sa fie informati de schimbarile efectuate.
28. Concurentul confirma ca înainte de inscrierea la emisiunea-concurs, i-au fost comunicate toate regulile acesteia, a luat cunostinta de prevederile regulamentului acestei emisiuni-concurs, pe care se angajeaza să le respecte intocmai, in acest sens urmand a coopera şi a urma toate indicaţiile Producătorului. Producătorul va lua hotărârea finală în toate privinţele (inclusiv cele privind alegerea participantilor şi deciziile legate de emisiunea-concurs), în acest sens producătorul rezervandu-şi dreptul de a schimba, adăuga, înlătura, modifica aceste reguli. Modalitatea de jurizare a emisiunii-concurs la care vor participa concurentii va fi hotărâta numai de către Producător.
GARANŢII ŞI ANGAJAMENTE :
Garantez Producatorului şi mă angajez faţă de aceasta că:
• Sunt apt pentru a încheia Contractul aferent participarii la emisiune si pentru a participa efectiv la emisiunea-concurs;
• Am citit şi am înţeles toţi termenii stabiliţi în acest Regulament şi regulile/prezentarea emisiunii-concurs, pe care ma oblig sa le respect;
• Sunt de acord cu faptul că Producatorul poate schimba, modifica, transforma sau suplimenta acest Regulament şi/sau regulile emisiunii-concurs, în oricare moment (care poate fi înainte de inregistrarea emisiunii-concurs sau în timpul acesteia) şi sunt de acord să mă supun termenilor acestui Regulament şi/sau regulilor emisiunii-concurs care sunt în vigoare în oricare moment;
• Voi participa pe deplin la fiecare din aspectele emisiunii-concurs până când voi fi eliminat din emisiunea-concurs, si accept ca voi participa la realizarea editiilor emisiunii-concurs ulterior eliminarii mele din concurs, in masura in care acest lucru imi va fi solicitat de Producator;
• Mă angajez că nimic din prestatia mea in cadrul emisiunii-concurs (denumita in cele ce urmeaza si „Contribuţie”) (indiferent dacă este explicit sau prin implicare, prin intermediul modulaţiei vocii sau prin gest şi în oricare alt mod) nu va încălca dreptul de autor (sau oricare alt drept) al nici unei persoane, nu va încălca nici un contract sau obligatie morala, nu va calomnia, nu va fi blasfemiator sau obscen, şi nu va fi în nici un mod care ar putea sa stirbeasca sau sa aduca atingere reputatiei Producatorului (sau a postului tv);
• Nu am condamnări penale iar impotriva mea nu s-au luat niciun fel de masuri penale sau administrative ;
• Consimt ca Producatorul să efectueze verificări complete ale persoanei mele in registre publice si/sau la autoritatile competente (Producatorul fiind in acest mod mandatat de concurent prin semnarea contractului de participare la concurs), şi să împărtăşească rezultatele postului tv sau oricărei terţe părţi relevante, sau, în cazul în care îmi solicită Producatorul în orice moment, mă angajez să iniţiez imediat o verificare a mea la poliţie printr-un formular furnizat de Producator (costurile verificării la poliţie vor fi suportate de către Producator) şi să transmit imediat Producatorului rezultatele complete şi needitate ale acestei verificări;
• La cererea Producatorului, înainte de începerea filmărilor, mă voi supune unui examen efectuat de către un medic psihiatru sau de către un alt specialist psihiatru relevant numit de Producator, pentru o evaluare adecvată a sănătăţii mele mentale, înainte de participarea mea la emisiunea-concurs şi sunt de acord ca rezultatele acestei examinări să poată fi împărtăşite Producatorului, postul tv şi oricărei alte parti interesate;
• Nu voi lua sau distribui medicamente si/sau substante interzise si/sau medicamente pentru sporirea performanţei, droguri, substante halucinogene, alcool, pe parcursul participării la emisiunea-concurs sau la filmările Contribuţiei mele, şi nici nu voi încuraja pe alţii să facă acest lucru, iar în cazul în care am cunoştinţă de vreun alt participant care face acest lucru, voi informa imediat Producatorul cu privire la aceasta;
• Nu înşel Producatorul (sau postul tv) cu privire la identitatea mea, experienţele mele şi în nici un alt mod şi confirm faptul că am fost cinstit, deschis şi onest pe parcursul tuturor discuţiilor pe care le-am avut, în documentele/chestionarele pe care le-am completat şi dat Producatorului şi/sau postului tv, cu privire la vieţa mea, natura experienţelor mele trecute şi relaţiile mele trecute şi prezente, sau cu privire la orice altă chestiune;
• Nu sunt jurnalist sau reporter în căutarea unui subiect pentru publicare;
• Nu voi promova nici un fel de produse, servicii sau afaceri pe parcursul participării mele la emisiunea concurs, şi nu voi promova niciodată nici un fel de produse, servicii sau afaceri;
• Nu voi ridica nici un fel de pretenţii împotriva Producatorului sau a succesorilor acestuia, împotriva cesionarilor ei, pentru nici un fel de remuneraţie în legătură cu exploatarea drepturilor din cadrul programului tv;
• Imediat ce Producatorul şi/sau postul tv îmi solicită acest lucru, voi completa o declaraţie de sănătate (în forma care îmi va fi furnizată, în cazul în care mi se va solicita acest lucru);
• Nu voi solicita să fiu concurent sau participant sau invitat la nici un alt concurs, joc sau reality show pe perioada în care voi fi analizat pentru participarea la programul tv, sau după selecţionarea mea drept concurent sau concurent de rezervă în cadrul programului tv;
• Voi garanta Producatorul împotriva tuturor şi a oricăror costuri, daune, cheltuieli şi răspunderi (inclusiv a taxelor legale, dar fără a se limita la acestea) care rezultă din oricare încălcare a contractelor, a garanţiilor şi/sau a angajamentelor conţinute contractul privind participarea la emisiune si prezentul Regulament.
Orice tentativa de a lega o prietenie cu membrii echipei de productie va fi motiv de excludere. Decizia producatorului este finala si irevocabila!
IMPORTANT
Din momentul in care incep filmarile, pana in ziua ultimei transmisiuni va aflati sub contractul semnat. Clauzele de confidentialitate va interzic acordarea vreunui interviu catre presa sau tv in care sa povestiti experientele voastre din emisiune, cu exceptia interviurilor coordonate de departamentul de PR al Antenei 1. Orice incalcare a contractului va obliga producatorii sa puna in aplicare clauzele contractului si sa ia masuri legale drastice in acest sens.
Pe toata durata participarii la emisiune sunteti obligati sa respectati regulamentul inclus in aceasta anexa.
REGULI DIVERSE
ÎNŢELEGERILE DINTRE CONCURENŢI SUNT INTERZISE. CONCURENŢII NU POT EMITE ANGAJAMENTE ŞI NU POT ÎNCHEIA ACORDURI CARE SA CONTRAVINA OBLIGATIILOR ASUMATE PRIN CONTRACT SAU PRIN PREZENTUL REGULAMENT, FIE ELE ORALE SAU ÎN SCRIS, IAR ÎN ACEST SENS, CONCURENŢII VOR FI MONITORIZAŢI PE TOT PARCURSUL ETAPELOR DE PRE – PRODUCŢIE ŞI PRODUCŢIE. ORICE CONCURENT CARE SE DOVEDEŞTE CĂ S-A ASOCIAT IN VEDEREA COMITERII DE INFRACTIUNI SAU A ÎNCHEIAT ÎNŢELEGERI CU ALT CONCURENT SAU CU O TERŢĂ PERSOANĂ VA FI DESCALIFICAT DIN PROGRAMUL TV.
Toate deciziile legate de programul tv, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, cele legate de regulament, conditii de eligibilitate, alegerea Concurenţilor, producţia programului tv, desfăşurarea emisiunii-concurs şi hotărârea descalificărilor şi a acordării Premiilor, sunt la discreţia exclusivă a Producătorului, sunt definitive şi nu pot face obiectul contestaţiilor.
Concurenţii trebuie să informeze imediat Beneficiarul în cazul în care cunosc prezentatorul, orice persoană din cadrul personalului de producţie sau angajaţii Beneficiarului, sau orice altă persoană care lucrează la emisiune.
Regulamentul va fi aplicat la discreţia exclusivă şi absolută a Producătorului. Încălcarea oricăreia dintre Reguli sau încălcarea oricărui acord sau a oricărei declaraţii de către un Concurent va duce, la discreţia exclusivă şi absolută a Producătorului, la scoaterea Concurentului din emisiunea-concurs şi la pierderea oricăror Premii, a oricăror sume de bani câştigate de către Concurent, chiar dacă acestea i-au fost deja acordate.
CONFIRMARI DIN PARTEA FIECARUI CONCURENT
Înţeleg că Producătorul îşi rezervă dreptul de a schimba, adăuga, elimina elemente din, modifica sau amenda Regulamentul emisiunii-concurs şi orice alte activităţi ale emisiunii-concurs, procedurile şi regulile privind eliminarea participanţilor din Program, precum şi acordarea sau retragerea Premiilor, în orice moment pe parcursul etapelor de pre-producţie, producţie sau post-producţie a Programului (inclusiv, dar fără a se limita la acestea, dreptul de a anula sau de a nu difuza Programul, în totalitate, fără acordarea niciunuia dintre Premii). De asemenea, înţeleg că participarea mea la Program şi oportunitatea de a câştiga orice Premii sunt condiţionate de semnarea si respectarea prezentului Regulament,. Furnizarea de către Concurent a unor informaţii care nu sunt adevărate şi exacte duce la eliminarea din emisiunea-concurs a Concurentului si la pierderea oricărui şi a tuturor Premiilor câştigate sau primite.
DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN CONTEXTUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prin semnarea prezentului Regulament sunt de acord in mod expres si neechivoc ca Antena TV Group SA sa proceseze inclusiv prin mijloace automate si sa utilizeze in orice scop avand legatura cu emisiunea concurs datele cu caracter personal ale concurentului (nume, prenume, adresa, data nasterii, adresa de email si telefon), precum si alte date pe care concurentul le va comunica, dupa cum va fi necesar pe parcursul Programului, inclusiv vocea si imaginea concurentului (inclusiv dar fara a se limita la inregistrarea vocii si/sau imaginii folosind camera ascunsa). Cunosc drepturile ce-mi sunt conferite de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, inclusiv dreptul la informare, dreptul de acces, de interventie si de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si faptul ca pot sa le exercit printr-o cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la sediul Antenei TV Group SA, precum si dreptul de a se adresa justitiei. Exercitarea acestor drepturi nu contravine si nu afecteaza cesiunea drepturilor patrimoniale de autor si conexe cesionate in totalitate de concurent Antenei TV Group SA conform contractului de participare la emisiunea-concurs, Antena TV Group SA fiind indreptatita sa exercite orice drepturi astfel dobandite in conformitate cu prevederile contractului incheiat cu concurentul.

Confirm faptul că am primit, citit şi înţeles prezentul Regulament de mai sus şi că sunt de acord să respect şi să mă supun prezentului Regulamentul de mai sus (aşa cum este acesta în prezent sau aşa cum poate fi acesta schimbat sau amendat de către Producător, la discreţia sa exclusivă şi absolută, înainte de producţie şi/sau în orice moment sau după producerea emisiunii-concurs).
CONCURENT (Nume, prenume, semnatura) Vizat: Sef productie


Data: _________________