Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2023. Luis Gabriel a ținut să-i facă o declarație de dragoste neașteptată mamei copilului său. Ce i-a zis

Luis Gabriel și-a surprins soția cu o declarație de dragoste foarte emoționantă. Acesta a ținut să-i spună câteva lucruri, atunci când a finalizat scurtul concert de Revelion. Ce a zis Liviu Vârciu despre cunvintele spuse de acesta.

Revelionul cel neBUN 2023. Luis Gabriel a ținut să-i facă o declarație de dragoste neașteptată mamei copilului său. Ce i-a zis Galerie
Luis Gabriel a ținut să-i facă o declarație de dragoste neașteptată mamei copilului său. Ce i-a zis | Antena 1

Luis Gbriel a surprins pe toată lumea cu o declarație de dragoste neașteptată, pentru și despre soția lui, la finalul repertoriului său. Acesta a comparat-o cu o floare frumoasă și a îndemnat pe toți bărbații să-i urmeze calea.

Luis Gabriel, declarația de dragoste emoționantă pe care i-a făcut lui Haziran, mama copilului său, la Revelionul cel neBUN 2023

Iată că toată lumea a fost surprinsă de declarația de dragoste pe care Luis Gabriel i-a făcut-o soției sale, la finalul micului concert susținut de el. Acesta a îndemnat bărbații să ia aminte la sfaturile sale.

„Oameni buni, iubiți-vă soțiile, dați-le afecțiune, pentru că femeia este cea mai frumoasă floare din grădina bărbatului. Așa că, să ne respectăm soțiile, ea e cea mai frumoasă floare din grădina secătuită a inimii noastre. Așa că, și pentru soția mea, Te iubesc, te iubesc, te iubesc! Love you!”, spune Luis Gabriel.

Liviu Vârciu s-a amuzat puțin pe seama declarațiilor sale, spunând că Haziran ar fi fost cea care l-ar fi „obligat” să îi facă o asemenea declarație de dragoste la tv, în fața tuturor.

„Trebuie să povestim. Cum a reușit soția ta să te facă să spui asta. Fii atent, te las să mergi la Revelion, dar spui așa...soția mea e cea mai frumoasă floare...”, spune Liviu Vârciu, atunci când a ajuns la el.

Iată ce a ținut și Andrei Ștefănescu să adauge:

„Te-a plătit bine tare”, spune Andrei Ștefănescu.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Marin la un dublu Revelion, la Antena 1

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă grea de vedete și aruncă în scenă momente memorabile pentru o porție dublă de distracție.

Astfel, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, telespectatorii își vor da întâlnire cu cei trei pentru a descoperi numeroasele lor surprize și a se bucura de două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 pornește de la o coincidență buclucașă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Niciunul nu renunță la distracție și aleg să se dueleze! Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, revelionul cel neBUN le are pe toate și mai mult de-atât, pentru o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile.

Atât Liviu și Andrei, cât și Nea Mărin intră în acest concurs al Revelioanelor cu rețete imbatabile de voie bună. Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Revelionul cel neBUN 2023. Maria Popovici și Mincu au stârnit hohote de râs cu retrospectiva anului. Ce au putut să spun... Revelionul cel neBUN 2023. Loredana, apariție de senzație pe scenă. Vedetele au făcut numărătoarea inversă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x