Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2023. Maria Popovici și Mincu au stârnit hohote de râs cu retrospectiva anului. Ce au putut să spună pe scenă

Maria Popovici și Mincu au adus pe scenă un moment umoristic ce a stârnit hohote de râs. Cei doi comedianți au prezentat „știrile care nu contează”, dar și previziunile astrologice pentru 2023, într-un mod amuzant.

colaj foto maria popovici mincu natanticu si adriana trandafir la Revelionul cel neBUN 2023 Galerie
Maria Popovici și Mincu au stârnit hohote de râs cu retrospectiva anului la Revelionul cel neBUN 2023. | Antena 1

Maria Popovici și Mincu au stârnit hohore de râs cu retrospectiva anului, în stilul caracteristic. De la „pupitrul Observatorului”, ei au prezentat știrile care nu contează, dar care au creat rumoare printre români, în anul ce a trecut.

Maria Popovici și Mincu au făcut retrospectiva anului la Revelionul cel neBUN 2023. Ce au spus

„Bună seara, sunt Maria Popovici, bine ați venit la știrile care, cu adevărat, nu contează. Alături de mine este colegul meu Mincu”, a fost prima replică ce a deschis momentul extrem de amuzant al celor doi.

De la pupitrul știrilor, aceștia au trecut în revistă toate momentele importante ale anului 2022, însă, evident, în stilul caracteristic și ce a urmat a stârnit hohote de râs.

„În martie 2022, a apărut zvonul că benzina se va scumpi. Astfel zeci de bidoane de vișinată au fost golite pentru ca oamenii să le umple cu benzină inainte de scumpirea acesteia. Greșeala a fost că vișinata a fost turnată în ei înșiși, motiv pentru care coada a durat trei zile și trei nopți”, a spus Maria.

„Delia nu vrea să facă copii. Conform legilir moralității din 2022 din România, deciziile, dorințele, dar mai ales pântecul femilor din spațiul public aparțin cetățenilor țării. Delia nu a întrebat înainte dacă are voie sau nu să facă copii”, a mai adăugat aceasta.

„Anul acesta, de Revelion, foarte mulți români au achiziționat petarde. Mai puțin cei care locuiesc cu ele în casă... Și eu”, a spus și Mincu.

Austria s-a răzgândit și România a intrat în Achengen. Austriecii au fost impresionați de boicotul românilor. Aceștia s-au trezit că pe pârtiile lor nu se mai dădea nimeni cu colacul de wc, sute de românia nu mai ascultau Mozart zi de zi, unii dintre ei chiar trecuseră pe manele”, a mai completat el.

Comedianții au prezentat, de asemenea, și previziunile astrologice pentru 2023, pentru fiecare zodie în parte.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Marin la un dublu Revelion, la Antena 1

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă grea de vedete și aruncă în scenă momente memorabile pentru o porție dublă de distracție.

Astfel, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, telespectatorii își vor da întâlnire cu cei trei pentru a descoperi numeroasele lor surprize și a se bucura de două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 pornește de la o coincidență buclucașă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Niciunul nu renunță la distracție și aleg să se dueleze! Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, revelionul cel neBUN le are pe toate și mai mult de-atât, pentru o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile.

Atât Liviu și Andrei, cât și Nea Mărin intră în acest concurs al Revelioanelor cu rețete imbatabile de voie bună. Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Revelionul cel neBUN 2023. Trupa L.A. s-a reunit în noaptea de Revelion. Anunțul neașteptat făcut de Livu Vârciu... Revelionul cel neBUN 2023. Luis Gabriel a ținut să-i facă o declarație de dragoste neașteptată mamei copilului său. Ce i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x