Antena Căutare

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au deghizat în cei mai cunoscuți hoți din Casa de Papel, la Revelionul lui Dan Negru

Dan Negru a schimbat regulile la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generațiilor. Prezentatorul TV le-a dezvăluit invitaților că Andreea Antonescu și Andreea Bălan se află sub măștile celor mai cunoscuți hoți din Casa de Papel, însă sunt nevoiți să ghicească în ce costum se ascund cele două.

colaj-andreea-bălan-andreea-antonescu-revelion-dan-negru-casa-de-papel Galerie
Dan Negru a schimbat regulile la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generațiilor. | Antena 1

Cele care au păși în jocul transformărilor după miezul nopții au fost Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Dan Negru a dezvăluit identitatea vedetelor, însă le-a dat o sarcină mult mai grea invitaților speciali.

„De data asta schimbăm regulile jocului. Am așa, 2.000 cu 2.000. Schimbăm regulile jocului, vreau să vă arăt personajele pentru început. Hoți celebrii conduși de un profesor, El Profesor. Profesorul are o armată întregă, eu o să vă arăt hoții și apoi vă spun regula. Altă regulă decât cea pe care o știți. Cei mai cunoscuți hoți din lume sunt aici. Printre hoții ăștia sunt două vedete, vă și spun cine, Andreea Bălan și Andreea Antonescu.”, a spus prezentatorul TV.

Citește și: EXCLUSIV. Dan Negru,detalii din culisele Revelionului Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor. Ce spune prezentatorul

Dan Negru le-a explicat vedetelor că tot ce trebuie să facă este să ghicească în ce costum Casa de Papel se află cele două artiste ale trupei Andre.

Cum au reușit invitații să ghicească sub ce măști se ascund Andreea Antonescu și Andreea Bălan, la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generațiilor

Înainte de a da verdictul final în ceea ce privește transformarea celor două cântărețe, vedetele au asisitat la un moment de-a dreptul impresionant. Dorian Popa, Giani Kiriță, Alina Pușcaș și Cătălin Moroșanu au fost foarte atenți la gesturile și mișăcrile hoților de pe scenă pentru a-și da seama în ce costume sunt Andreea Antonescu și Andreea Bălan.

Dan Negru le-a dezvăluit invitaților speciali că nu au voie să se apropie prea mult de persoajele din Casa de Papel.

Citește și: Ce încasări a avut Andreea Antonescu pe vremea trupei Andrè și ce a făcut cu banii. “Îmi puteam lua câte un apartament pe lună”

„Știu, 3 este Bălan! Și 8 este Antoneasca, Jhonule!”, a spus Dorian Popa, completat de Alina Pușcaș.

„Eu am voie să spun, eu o știu pe Antoneasca!”, a mai spus și Cătălin Moroșanu.

Din partea Clasicilor, Mirabela Dauer a dat verdictul final, iar Dorian Popa din partea Noului Trand. Andreea Bălan a fost prima demascată de către invitații speciali, iar apoi a urmat Andreea Antonescu.

„Asta e vrăjeală, ca să ne iei punctul”, a spus Dorian Popa în glumă.

Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor, un spectacol marca Antena 1

Alături de Dorian Popa, Șelly, Iuliana Beregoi, Cuza, Ana Baniciu, Alex Velea, Mălina Avasiloaie, Bibi și Zanni, Bianca Drăgușanu a intrat în jocul propus de Dan Negru și a încercat să ghicească ce mari nume din showbiz-ul autohton se ascund sub deja celebrele măști.

Echipa Noului Trend a stat față în față cu Clasicii, o tabără a "greilor" din România: Anca Ţurcaşiu, Maria Dragomiroiu, Monica Anghel, Maria Cârneci, Crina Matei, Cătălin Moroşanu, Giani Kiriţă și Claudiu Bleonţ sunt doar câțiva dintre cei care au vrut să demonstreze că se pricep mai bine la jocul demascării vedetelor.

„Încerc ca anul acesta să aduc aceeași normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion!”, a spus amfitrionul show-ului de la Antena 1, Dan Negru

Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2022 vor veni personaje diverse, de la Regela Maimuţelor, la Maestrul Levitaţiei, Omul Apocalipsei, Gia din Madagascar, Zeus şi până la celebra Păpuşă inspirată din serialul care a facut înconjurul planetei – Squid Game. La miezul nopţii, Dan Negru îi va invita telespectatori la un recital live susţinut de Loredana şi orchestra Agurida.

Loredana, show memorabil la miezul nopții. Cum au trecut vedetele în 2022 alături de Dan Negru: „Haide, Doriane!”... Romică Țociu și Cornel Palade, moment memorabil de roast la Revelionul lui Dan Negru. De ce au venit cei doi în platou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x