Antena Căutare

Bianca Drăgușanu, apariție-surpriză la Revelionul Starurilor 2022. Dan Negru i-a complimentat apariția: "Stai, să nu ne mișcăm"

Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor, prezentat de Dan Negru, a debutat în forță la Antena 1. Gazda show-ului n-a stat pe gânduri și, înainte de a aduce Măștile pe scenă, a prezentat publicului generațiile care se înfruntă în noaptea dintre ani. Bianca Drăgușanu a atras toate privirile.

bianca dragusanu imbracata intr-o rochie albastra cu decupaj pe picior sta alaturi de dan negru imbracat la costum in platoul emisiunii revelionul starurilor 2022 Galerie
Bianca Drăgușanu a intrat în jocul propus de Dan Negru la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor și a încercat să ghicească ce nume din showbiz-ul autohton se ascund sub măști | Antena 1

Parte a echipei Noului Trend, Bianca Drăgușanu a pășit zâmbitoare pe scenă. Diva a optat pentru o ținută de gală, demnă de o noapte a surprizelor. Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor a convins-o să intre în joc alături de Dan Negru și toți cei peste 120 de artiști invitați.

Bianca Drăgușanu a optat mai întâi pentru o rochie lungă, albastră, cu decolteu amplu, care i-a scos în evidență talia subțire și decolteul generos. Ținuta cu crăpătură pe picior a fost admirată din cap până în picioare.

"Stai, să nu ne mișcăm!", i-a spus gazda serii, Dan Negru, când a văzut-o atât de frumoasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe parcursul serii, Bianca a schimbat alte doua ținute: o rochie cu imprimeu animal și un compleu negru, accesorizat cu dresuri lucioase.

Bianca Drăgușanu, apariție la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor, după zvonurile unei noi intervenții estetice

Toată lumea a auzit de procedura “Cat eyes”, denumită medical cantopexie, care e menită să aducă pacientelor efectul de “ochi de pisică”. S-a scris ca fosta soție a lui Victor Slav ar fi apelat la această intervenție pentru a obține un look de felină.

Vedeta ar fi scos din buzunar 2.500 de euro pentru a arăta mai bine ca niciodată, iar aceasta nu este prima intervenție pe care Bianca Drăgușanu a făcut-o de la lansarea în showbiz și până în prezent.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a făcut o operație de cantopexie. Ce este această intervenție estetică și unde se face

Diva nu s-a ferit niciodată să vorbească despre pasiunea sa, ba chiar a enumerat toate operațiile și intervențiile estetice la care a apelat din dorința de a arăta perfect. Însuși medicul Biancăi a confirmat că aceasta are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară, două rinoplastii, acid hialuronic în buze și două intervenții la sâni. Talia ar fi naturală, însă posteriorul nu.

Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor, un spectacol marca Antena 1

Alături de Dorian Popa, Șelly, Iuliana Beregoi, Cuza, Ana Baniciu, Alex Velea, Mălina Avasiloaie, Bibi și Zanni, Bianca Drăgușanu a intrat în jocul propus de Dan Negru și a încercat să ghicească ce mari nume din showbiz-ul autohton se ascund sub deja celebrele măști.

Citește și: Cum arăta Bianca Drăgușanu fără operații estetice. Imagini cu vedeta de la începutului carierei sale în televiziune

Echipa Noului Trend a stat față în față cu Clasicii, o tabără a "greilor" din România: Anca Ţurcaşiu, Maria Dragomiroiu, Monica Anghel, Maria Cârneci, Crina Matei, Cătălin Moroşanu, Giani Kiriţă și Claudiu Bleonţ sunt doar câțiva dintre cei care au vrut să demonstreze că se pricep mai bine la jocul demascării vedetelor.

Pregătiți cu toții de dans și voie bună, au dat startul petrecerii pe muzica lui Damian Drăghici.

Revelionul Starurilor 2022, show-ul incendiar pentru petrecerea dintre ani

Zeci de vedete îndrăgite, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună - acestea au fost ingredientele unui spectacol strălucitor, la Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor.

„Încerc ca anul acesta să aduc aceeași normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion!”, a spus amfitrionul show-ului de la Antena 1, Dan Negru.

De 22 de ani alături de publicul Antena 1, prezentatorul a fost pregătit cu ghicitori, chiar dacă a resimțit emoții la filmările show-ului: "Când n-o să le mai am, mă las. E un job al emoțiilor și nu al câştigurilor materiale. Dacă scoți emoția din job, nu mai rămâne nimic."

Citește și: EXCLUSIV. Dan Negru,detalii din culisele Revelionului Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor

Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2022 vor veni personaje diverse, de la Regela Maimuţelor, la Maestrul Levitaţiei, Omul Apocalipsei, Gia din Madagascar, Zeus şi până la celebra Păpuşă inspirată din serialul care a facut înconjurul planetei – Squid Game. La miezul nopţii, Dan Negru îi va invita telespectatori la un recital live susţinut de Loredana şi orchestra Agurida.

Anca Țurcașiu, impecabilă într-o rochie neagră, fără mâneci, la Revelionul Starurilor 2022. A impresionat cu un guler im... Cine a fost Femeia Schelet de la Revelionul Starurilor 2022. Bianca Drăgușanu a ghicit despre cine e vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x