Antena Căutare

Carmen Șerban și-a cumpărat ținuta din Londra pentru Revelionul lui Dan Negru. Cum arată artista într-un compleu „transparent”

Carmen Șerban a întors toate privirile la Revelion Starurilor 2022, prezentat de Dan Negru. Artista a făcut show total cu momentul său, însă atenția telespectatorilor a fost acaparată de ținuta „transparentă”, pe care a achiziționat-o cu această ocazie specială.

colaj-carmen-șerban Galerie
Carmen Șerban a întors toate privirile la Revelion Starurilor 2022, prezentat de Dan Negru. | Instagram

Carmen Șerban a fost invitata specială a lui Dan Negru la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor. Deși s-a retras din luminile reflectoarelor, artista a venit fără ezitare în platoul show-ului și a făcut senzație cu aspectul său fizic.

Cântăreața a îmbrăcat o ținută spectaculoasă, care pare că îi lasă la vedere cele mai frumoase forme ale corpului. De asemenea, compleu special pentru Revelion a oferit telespectatorilor o iluzie optică, care o face să pară că a renunțat la lenjeria intimă.

Citește și: Detalii din culisele Revelionului Starurilor 2022, prezentat de Dan Negru pe 31 decembrie 2021, de la 22:00, la Antena 1

Carmen Șerban a asortat piesele vestimentare cu un machiaj discret, o coafură senzațională, o pereche de pantofi cu toc negri și câteva bijuterii strălucitoare. Vedeta a reușit să surprindă în ultima zi din anul 2021 cu look-ul său impecabil.

„Am fost special în Londra să-mi cumpăr ținuta pentru Revelionul tău”, i-a spus artista luiDan Negru.

Carmen Șerban, show memorabil la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generațiilor

Artista a ridicat vedetele de pe scaune încă de când a pășit în platoul show-ului și a început să cânte. Carmen Șerban a luat cu asalt scena, iar energia sa debordantă a surprins telespectatorii.

Momentul cântăreței a fost unul de-a dreptul memorabil și a încântat public, care a ținut neapărat să facă o mică horă pe piesele interpretei. Totodată, vocea sa impresionantă a transmis chef de petrecere celor de acasă.

La final, Carmen Șerban a primit o avalanșă de apaluze și felicitări pentru spectacolul din noaptea de Revelion.

Citește și: Revelion 2022: tradiții, obiceiuri și superstiții pe 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie, de Anul Nou

„La mulți ani, România! La mulți ani, Dane! Te iubesc de o viață.”, a spus artista în glumă.

„Vă urez sănătate, prosperitate, înțelepciune și să vă dea Dumnezeu tot ce vă doriți”, a mai adăugat ea.

Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor, show total pe Antena 1

Fiecare vedetă din spatele măștilor lui Dan Negru a petrecut cel puțin trei ore în cabina de machiaj, iar pentru unele s-au depăşit cinci ore.

Şi în acest an a fost respectată tradiţia realizării celor mai multe dintre măşti tocmai în Statele Unite ale Americii, mai exact la Los Angeles. Pentru cele create în România, transportul până la platoul de filmare a fost cel care le-a dat mari bătăi de cap echipei de producţie.

11 măști au fost gândite pentru Revelionul Starururilor 2022, iar una dintre surprize l-a avut în prim-plan pe maestrul Gheorghe Zamfir, care a acceptat invitaţia de a interpreta pentru publicul Antena 1 muzică de suflet.

Întrebat cum vedete simetria cifrelor - 2022 și 22 de ani de spectacol pentru Revelionul de la Antena 1, Dan Negru a răspuns: "Nu m-am gândit niciodata la simetria cifrelor, pentru că nu e un subiect pe care să-l stăpânesc în vreun fel. Dar cred că exista și în cifre un adevăr. Nu am simțit pandemia în programul de revelion, mai ales că am respectat absolut toate normele impuse. Măcar atât sa putem oferi câteva ore, de revelion, senzația că totul e ca înainte."

Gia din Madagascar. Cine a fost felina sexy de la Revelionul lui Dan Negru. Giani Kiriță, înmărmurit la vederea ei: &quo... Loredana, show memorabil la miezul nopții. Cum au trecut vedetele în 2022 alături de Dan Negru: „Haide, Doriane!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x