Antena Căutare

Cine a fost Femeia Schelet de la Revelionul Starurilor 2022. Bianca Drăgușanu a ghicit despre cine e vorba

11 măști, una mai spectaculoasă decât alta, la Revelionul Starurilor 2022. Show-ul a debutat în forță, cu Femeia Schelet, pe care Bianca Drăgușanu a reușit să o identifice aproape din prima.

masca Femeia Schelet la Revelionul Starurilor 2022 cu dan negru inconjurata de dansatori in costume populare mexicane Galerie
Machiată precum un schelet înspăimântător, dar în culori vibrante, Femeia Schelet a fost introdusă cu dans și costume tradiționale de Ziua Morților | Antena 1

Fiecare vedetă mascată de la Revelionul Starurilor 2022 a petrecut cel puțin trei ore în cabina de machiaj, iar pentru unele s-au depăşit chiar şi cinci ore. Inspirată de animația Coco, Femeia Schelet nu a făcut excepție de la aceasta regulă nescrisă.

Machiată precum un schelet înspăimântător, dar în culori vibrante, ea a fost introdusă cu dans și costume tradiționale de Ziua Morților (Dia de los Muertos), una dintre cela mai importante sărbători ale mexicanilor.

Cine s-a mascat în Femeia Schelet la Revelionul Starurilor 2022, prezentat de Dan Negru

Femeia Schelet a oferit câteva detalii despre adevărata ei identitate prin intermediul unui cântec, însă tot înălțimea, greutatea și trăsăturile ei fizice au fost cele care au dat-o de gol în fața celor prezenți. Deși s-au rostit nume precum Anna Lesko, Adelina Pestrițu sau Daniela Crudu, niciuna dintre ele nu se ascundea, de fapt, sub peruca albastră și în spatele machiajului realizat cu iscusință de specialiștii din culise.

Citește și: Secretele măștilor de la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor, prezentat de Dan Negru

Ochii albaștri, talia ca trasă prin inel și înălțimea vedetei au reprezentat indicii utile pentru cele două echipe care aveau misiunea să o demaște.

Cu toate că atât Generația Clasicilor, cât și Generatia Noului Trend au crezut că în platou ar fi venit Gina Pistol sau Iulia Vântur, Bianca Drăgușanu a fost cea care a reușit să o identifice pe vedeta care a adus o frântura din animația Coco la Antena 1.

Iulia Albu a fost Femeia Schelet la Revelionul lui Dan Negru 2022

Înaltă, suplă, cu ochi albaștri, Iulia Albu a petrecut ore în șir pe scaunul de machiaj pentru a se transforma într-unul din personajele misterioase de la Revelionul lui Dan Negru.

Controversata stilistă a avut nevoie de ajutorul echipei de machiaj pentru a se lăsa descoperită.

Iulia Albu a făcut parte din juriul emisiunii "Splash: Vedete la apă!" și aduce publicului de la Antena Stars două super-show-uri: "I.A cu stil" și "Poliția modei".

Citește și: Schimbul de replici neașteptat dintre Mihai Bendeac și Iulia Albu. "Credea că am venit să îl cer în căsătorie"

Recent, ea a făcut un roast de zile mari și la iUmor, unde a avut parte de un schimb de replici fabulos cu Mihai Bendeac. Iulia Albu a venit îmbrăcată într-o rochie de mireasă reinterpretată, ceea ce l-a făcut pe juratul iUmor să spere că a venit să-l ceară de soț.

Revelionul Starurilor 2022, show-ul incendiar pentru petrecerea dintre ani

Zeci de vedete îndrăgite, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună - acestea au fost ingredientele unui spectacol strălucitor, la Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor.

„Încerc ca anul acesta să aduc aceeași normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion!”, a spus amfitrionul show-ului de la Antena 1, Dan Negru.

De 22 de ani alături de publicul Antena 1, prezentatorul a fost pregătit cu ghicitori, chiar dacă a resimțit emoții la filmările show-ului: "Când n-o să le mai am, mă las. E un job al emoțiilor și nu al câştigurilor materiale. Dacă scoți emoția din job, nu mai rămâne nimic."

Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2022 vor veni personaje diverse, de la Regela Maimuţelor, la Maestrul Levitaţiei, Omul Apocalipsei, Gia din Madagascar, Zeus şi până la celebra Păpuşă inspirată din serialul care a facut înconjurul planetei – Squid Game. La miezul nopţii, Dan Negru îi va invita telespectatori la un recital live susţinut de Loredana şi orchestra Agurida.

Bianca Drăgușanu, apariție-surpriză la Revelionul Starurilor 2022. Dan Negru i-a complimentat apariția: "Stai, să n... Cine a fost Regele Maimuțelor, masca imposibil de la ghicit, la Revelionul Starurilor 2022. Dan Negru: "Pun la băta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x