Antena Căutare

Iuliana Beregoi, ținuta în care a strălucit artista la Revelionul lui Dan Negru. Costumul ei angelic a adus-o în centrul atenției

Frumoasa cântăreață a impresionat cu ținuta ei, angelică datorită culorii și sport datorită croiului pe care l-a ales. Cu un machiaj natural, Iuliana a întors toate privirile.

colaj iuliana beregoi Galerie
Frumoasa cântăreață a impresionat cu ținuta ei, angelică datorită culorii și sport datorită croiului pe care l-a ales. Cu un machiaj natural, Iuliana a întors toate privirile. | Antena 1

Iuliana Beregoi, tânăra artistă care face parte din echipa Noului Trend, a urcat pe scenă pentru a anima petrecerea la Revelionul Starurilor 2022.

Tânăra cântăreață din noua generație a întors toate privirile și a atras atenția colegilor săi de breaslă când a început să cânte. Pe lângă vocea ei de excepție, Iuliana a umit și cu apariția ei de exepție. Cu un costum sport, de fată de cartier, Iuliana avea în același timp o imagine angelica datorită coafurii alese și a culorii hainelor.

Iuliana Beregoi, ținuta care a atras toate privirile

Cântăreața a avut părul aranjat în bucle lejere, iar ținuta ei a fost compusă dintr-un top scurt, care i-a pus în evidență abdomenul perfect plat. Ea a purtat o jachetă pe care a avut-o doar pe un braț și o pereche de pantaloni albi largi, asortați cu niște bocanci albi.

Citește și:

Piesele ei transmit mesaje motivaționale tinerilor din ziua de azi, având versuri foarte actuale. Cu un aer jucăuș, dar cu o maturitate deosebită în glas, Iuliana a primit aplauze furtunoase din partea colegilor săi, dar și din partea publicului.

Revelionul Starurilor 2022, show-ul incendiar pentru petrecerea dintre ani

Zeci de vedete îndrăgite, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună - acestea au fost ingredientele unui spectacol strălucitor, la Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor.

11 măști, una mai spectaculoasă decât alta, vor urca în ultima seară din an pe scena Revelionului Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor, prezentat de Dan Negru de la ora 22:00, pe Antena 1.

„Încerc ca anul acesta să aduc aceeași normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion!”, a spus amfitrionul show-ului de la Antena 1, Dan Negru.

Citește și:

De 22 de ani alături de publicul Antena 1, prezentatorul a fost pregătit cu ghicitori, chiar dacă a resimțit emoții la filmările show-ului: "Când n-o să le mai am, mă las. E un job al emoțiilor și nu al câştigurilor materiale. Dacă scoți emoția din job, nu mai rămâne nimic."

“Una dintre cele mai complicate și spectaculoase măști din acest an este cea a Păpuşii, inspirată din filmul care a făcut înconjurul planetei – Squid game. Este prima mască de asemenea dimensiuni folosită într-un show de televiziune, mai exact peste 3.8 metri înălţime.

O echipă de peste 10 sculptori specializaţi în butaforii a lucrat vreme de câteva săptămâni la realizarea ei, iar transportul ei a presupus o logistică aparte. O întreagă echipă de designeri a lucrat la hainele păpuşii, care au fost montate direct pe ea, printr-un sistem special de ancorare!”, a dezvăluit producătorul show-ului, Augusta Lazarov Petrescu.

Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2022 vor veni personaje diverse, de la Regela Maimuţelor, la Maestrul Levitaţiei, Omul Apocalipsei, Gia din Madagascar, Zeus şi până la celebra Păpuşă inspirată din serialul care a facut înconjurul planetei – Squid Game. La miezul nopţii, Dan Negru îi va invita telespectatori la un recital live susţinut de Loredana şi orchestra Agurida.

Cine a fost Extraterestrul. Premiul uriaș pus la bătaie de Dan Negru în seara de Revelion: “Ce generos ești, măi Negrule...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x