Antena Căutare

Motivul pentru care Dorian Popa a fost "eliminat" din echipa Noului Trend la Revelionul lui Dan Negru: “Tăiați-i microfonul!”

După ce Dorian Popa s-a lăudat că poate ghici vedeta din spatele măștii, pe Mestrul Levitației, acesta a fost imediat înlocuit de altcineva atunci când a dat greși.

colaj dorian popa Galerie
După ce Dorian Popa s-a lăudat că poate ghici vedeta din spatele măștii, pe Mestrul Levitației, acesta a fost imediat înlocuit de altcineva atunci când a dat greși. | Antena 1

Dan Negru remarcase că în public era un băiat care ghicise din prima că în spatele măștii se află Connect-R și a dorit să îi arate recunoștiință pentru faptul că a fost inspirat și atent la toate detaliile care l-au făcut să demaște vedeta la Revelionul Starurilor 2022.

“Indiciu era pentru unii cu IQ-ul mai mare”, a zis Claudiu Bleonț.

Dorian Popa, "eliminat" din echipa Noului Trend

“Bravo, și vă arăt eu unul cu iQ-ul mai mare. (…) Ăsta a zis Connect-R. UIte-l mă!”, a zis Dan Negru și a mers în public unde l-a ales pe băiatul care a ghicit primul că în spatele măștii se află Connect-R.

Citește și:

După ce i-a dat banii și l-a felicitat pe bărbatul din public care a ghicit, Dan Negru a avut în plan să îl scoată pe Dorian Popa din echipa Noului Trend.

“Stai așa să vorbesc cu echipa mea de productie. Cu cât l-am plătit pe Dorian să vină la Revelion? Aoleu, ia vino1”, a zis Dan Negru.

Dorian Popa a trecut în public și Dan Negru trăgea de el să se mute.

“Să ghicești toate măștile! Dacă nu zici toate măștile din prima, ascultă-mă pe mine!”, i-a transmis Dorian Popa celui din public.

“Treci mă în public! (…) Tăiați-I mă microfonul!”, îi spunea Dan Negru.

Revelionul Starurilor 2022, show-ul incendiar pentru petrecerea dintre ani

Zeci de vedete îndrăgite, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună - acestea au fost ingredientele unui spectacol strălucitor, la Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor.

„Încerc ca anul acesta să aduc aceeași normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion!”, a spus amfitrionul show-ului de la Antena 1, Dan Negru.

Citește și:

De 22 de ani alături de publicul Antena 1, prezentatorul a fost pregătit cu ghicitori, chiar dacă a resimțit emoții la filmările show-ului: "Când n-o să le mai am, mă las. E un job al emoțiilor și nu al câştigurilor materiale. Dacă scoți emoția din job, nu mai rămâne nimic."

Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2022 vor veni personaje diverse, de la Regela Maimuţelor, la Maestrul Levitaţiei, Omul Apocalipsei, Gia din Madagascar, Zeus şi până la celebra Păpuşă inspirată din serialul care a facut înconjurul planetei – Squid Game. La miezul nopţii, Dan Negru îi va invita telespectatori la un recital live susţinut de Loredana şi orchestra Agurida.

Cine este Maestrul Levitației. Indiciul le-a indus în eroare pe vedete la Revelionul lui Dan Negru: “E femeie, are mâini... Cine a fost Kral. Personajul strâns legat de lumea sportului. Dan Negru: “O să intri în pământ de rușine când o să dau m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x