Antena Căutare

Zeus, apariție spectaculoasă la Revelionul lui Dan Negru. Rodica Popescu Bitănescu l-a demascat pe zeul cerului și al tunetului

Zeus a fost o apariție spectaculoasă în platoul Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaților. Zeul cerului și al tunetului i-a surprins pe invitați încă de când a pășit pe scenă cu transformarea impresionantă.

zeus-rodica-popescu-bitănescu-revelion-2022 Galerie
Zeus a fost o apariție spectaculoasă în platoul Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaților. | Antena 1

O altă transformare impecabilă din seara de Revelion a fost cea a lui Zeus. Personajul și-a făcut o intrare spectaculoasă în platou și a atras atenția tuturor, mai ales a vedetele, care nu s-au putut abține și au comentat imediat.

Băi, Dane! I-ai dat o shaorma lui Zeus, ce ai făcut? De restul banilor i-ai luat mâncare, recunoaște!”, l-a întrebat Dorian Popa.

Dan Negru a vrut să le dea un indiciu, însă gestul lui Dorian Popa l-a făcut să se răzgadească. Artistul a încercat să se aproprie de zeul cerului și al tunetului pentru a afla cine se află sub mască.

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Vedeta din spatele Extraterestrului a pus în încurcătură invitații și după demascare. Cine era

Punem pariurile de data aceasta înainte de a-i auzi vocea”, le-a dezvăluit prezentatorul TV vedetelor.

De asemenea, Dan Negru i-a rugat pe invitați să se aproprie de Zeus pentru a-l analiza mai îndeaproape. Bibi a fost pusă pe glume și a spus că sub mască se afla Costi Ioniță, iar Dorian Popa a mărturisit că este Dan Capatos.

„E cineva șmecher în domeniu”, a spus Selly.

Zeus a fost demascat de Rodica Popescu Bitănescu, la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaților

La scurt timp de la verdictul celor două grupuri de vedete din platoul show-ului, Dan Negru le-a mai dau o veste neașteptată despre demascarea lui Zeus. Prezentatorul TV a invitat-o pe scenă pe Rodica Popescu Bitănescu: „Am un ajutor de mască! Cu siguranță îl cunoașteți”

Actrița și zeul tunetului au făcut o piesă de teatru spectaculoasă, care a ținut cu sufletul la gura telespectatorii și vedetele. Rodica Popescu Bitănescu a fost cea care l-a dat în vileag pe Zeus.

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Toți au crezut că starul costumat în Diavol e Costi Ioniță. Ce surpriză au avut la demascare

Vedetele și-au dat seama imediat că sub mască se află Nicolae Furdui Iancu.

„Eu v-am zis”, a fost replica Monicăi Anghel la demascare.

Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor, show total pe Antena 1

Fiecare vedetă din spatele măștilor lui Dan Negru a petrecut cel puțin trei ore în cabina de machiaj, iar pentru unele s-au depăşit cinci ore.

Şi în acest an a fost respectată tradiţia realizării celor mai multe dintre măşti tocmai în Statele Unite ale Americii, mai exact la Los Angeles. Pentru cele create în România, transportul până la platoul de filmare a fost cel care le-a dat mari bătăi de cap echipei de producţie.

Citește și: EXCLUSIV. Dan Negru,detalii din culisele Revelionului Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor. Ce spune prezentatorul

11 măști au fost gândite pentru Revelionul Starururilor 2022, iar una dintre surprize l-a avut în prim-plan pe maestrul Gheorghe Zamfir, care a acceptat invitaţia de a interpreta pentru publicul Antena 1 muzică de suflet.

Întrebat cum vedete simetria cifrelor - 2022 și 22 de ani de spectacol pentru Revelionul de la Antena 1, Dan Negru a răspuns: "Nu m-am gândit niciodata la simetria cifrelor, pentru că nu e un subiect pe care să-l stăpânesc în vreun fel. Dar cred că exista și în cifre un adevăr. Nu am simțit pandemia în programul de revelion, mai ales că am respectat absolut toate normele impuse. Măcar atât sa putem oferi câteva ore, de revelion, senzația că totul e ca înainte."

Cine s-a aflat sub masca Spiritului Nopții, la Revelionul lui Dan Negru 2022. Cât de greu le-a fost vedetelor să ghiceas... Cine este Maestrul Levitației. Indiciul le-a indus în eroare pe vedete la Revelionul lui Dan Negru: “E femeie, are mâini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x