Antena Căutare

Premiera România are Roast, astăzi, de la 20.30, la Antena 1

În această seară, de la 20.30, Marmotele vesele și Pârșii circumspecți pornesc călătoria prin țară la România are Roast.

echipa romania are roast Galerie
În această seară, de la 20.30, Marmotele vesele și Pârșii circumspecți pornesc călătoria prin țară la România are Roast. Oltenia și Moldova sunt primele regiuni geografice vizitate de cele două echipe în primul episod al celei mai noi emisiuni de la Antena 1. | Antena 1

Oltenia și Moldova sunt primele regiuni geografice vizitate de cele două echipe în primul episod al celei mai noi emisiuni de la Antena 1.

Micutzu va da startul sezonului de roast, în această seară, de la 20.30, la Antena 1. Cosmin Natanticu, Mincu, Maria Popovici, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță sunt pregătiți să ia la roast toate regiunile României.

Marea premieră România are Roast

„E timpul să unim prin roast Moldova, Muntenia, Bucovina, Dobrogea, Oltenia, Banatul, Transilvania, Crișana și Maramureșul”, a spus prezentatorul emisiunii, Micutzu. Marmotele vesele și Pârșii circumspecți au străbătut țara în lung și-n lat, iar în această seară se reunesc pentru prima dată în platoul România are Roast pentru a glumi pe seama obiceiurilor și experiențelor pe care le-au avut în călătoria lor.

Citește și: România are Roast sezonul 1. Ce este și cum arată un pârș, animalul care dă numele echipei Pârșilor circumspecți

Prima ediție România are Roast este construită în jurul regiunilor Oltenia și Moldova. Pentru a câștiga punctele oferite în deplasare, Marmotele vesele au avut de descoperit cele șapte minuni ale Olteniei, iar Pârșii Circumspecți minunile Moldovei. Trimișii lui Micutzu prin țară, Rikito Watanabe și Andrei Ungureanu, împreună cu jurații speciali ai fiecărei probe, au oferit puncte echipelor în funcție de cât de bine s-au descurcat la îndeplinirea misiunii.

Întorși în platou, concurenții celor două echipe vor fi introduși în atmosfera specifică sărbătorilor românești de Loredana și invitații săi care vor interpreta live cele mai cunoscute melodii fiind acompaniați de orchestra Agurida.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

România are Roast sezonul 1. Cine este Teo Ioniță, cel mai tânăr comediant din țara noastră... România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Loredana, ținuta îndrăzneață ce i-a pus în valoare formele. A f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x