Antena Căutare

Râzi cu ROast De ziua noastră, 29 noiembrie 2022. Vlad Gherman s-a autoironizat și l-a luat la roast pe Răzvan Fodor

Vlad Gherman a fost savuros la Râzi cu ROast De ziua noastră, de pe 29 noiembrie 2022. Acesta s-a autoironizat și l-a ”înțepat” pe colegul Răzvan Fodor. Iată cum a arătat momentul lui.

vlad gherman la razi cu roast de ziua noastra imbracat intr-o camasa deschisa la culoare Galerie
Vlad Gherman a fost savuros la Râzi cu ROast De ziua noastră, de pe 29 noiembrie 2022. Acesta s-a autoironizat și l-a ”înțepat” pe colegul Răzvan Fodor. Iată cum a arătat momentul lui. | Antena 1

”La fel ca Mirela Vaida, nu știu de ce am fost invitat pentru că am înțeles că invitați doar celebrități. Mă rog, și pe Răzvan Fodor. Presupun că serialul Adela ne-a făcut vedete. Da, și eu joc în Adela. Probabil dacă v-ați dus până la baie sau ați clipit, m-ați ratat. Vreau să lămurim un lucru încă de la început.

Să știți că serialul Adela nu este singura dramă din România. Nu, tot dramă e și că joc eu în el. Am zis să spun ceva rău despre mine la început, dar știți ce e mai bine decât să faci mișto de tine însuți?! Să faci mișto toată echipa de filmare, iar Fodor știe asta cel mai bine.”, a început Vlad Gherman roastul.

Vlad Gherman s-a autoironizat și l-a luat la roast pe Răzvan Fodor la Râzi cu ROast De ziua noastră, 29 noiembrie 202

”Să știți că nu e ușor să faci seriale. Cine spune asta nu știe în ce se bagă. Îți trebuie o poveste mișto, îți trebuie oameni care să-i dea viață, pentru că totul trebuie să fie credibil. O mică parte trebuie totuși să pară că a ieșit la întâmplare, la noroc. Tocmai de asta îl avem în distribuție, evident, pe Răzvan Fodor. De asta nu-mi place să fac roasturi, nu-mi place să fac glume despre oameni la care țin foarte mult. Răzvan, știu, tu ai făcut câteva roasturi până acum, dar m-am gândit că era cazul să vină cineva să-ți arate cum e. (...)

Nu am spus nimic despre actorii tineri din serialul Adela. Cum ar fi Mara, Dunaev, Oana Moșneagu, Carmen Ionescu. Ați putea spune că le țin partea, dar adevărul e că despre Oana Moșneagu nu pot să fac glume pentru că nu-mi place să dorm pe preș. Sincer, nici despre restul nu pot pentru că cu toții se înțeleg mai bune cu Oana decât cu mine și o să i se plângă ei, atunci o să ajung iar să dorm pe preș.”, a mai spus Vlad Gherman.

Ce vedete participă la Râzi cu ROast De ziua noastră pe 29 noiembrie 2022

Pe 29 noiembrie 2022, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan spun: „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, iar lor li se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la roast chiar emisiunile staţiei. Răzvan Simion, Mirela Vaida, Vlad Gherman, Doina Teodoru, Cosmin Natanticu, Ilona Brezoianu și Alina Pușcaș se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare. Morning show, cooking show, talent show, drama, reality show, niciunii nu vor scăpa de aciditatatea colegilor lor. Toate momentele pot fi urmărite AICI.

Râzi cu ROast De ziua noastră, 29 noiembrie 2022. Mirela Vaida, moment despre mutarea la Antena Stars: ”Mirela valea”... Râzi cu ROast De ziua noastră, 29 noiembrie 2022. Doina Teodoru, roast-ul show-urilor culinare de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x