Antena Căutare

România are Roast, sezonul 1. Ce făcea Rikito în spatele camerelor de filmat, în timp ce Marmotele Vesele trăgeau de fiare la sală

Marmotele vesele au scos artileria grea și au dat tot ce au avut mai bun în cea de-a doua ediție de România are Roast. La propriu! Membri echipei au muncit cu sudoarea frunții, în sperața că vor reuși să își ia revanșa, așa că au intrat în sala de sport pentru a afla mai multe despre Capitala țării.

România are Roast, sezonul 1. Ce făcea Rikito în spatele camerelor de filmat, în timp ce Marmotele Vesele trăgeau de fiare la sală Galerie
Rikito este trimisul lui Micutzu la fața locului. El le este alături concurenților din echipa Marmotelor vesele și îi însoțește în călătoria prin țară. | Antena 1 / Romania are Roast

În cea de-a doua ediție România are Roast, Marmotele vesele au rămas acasă, în București pentru a descoperi cele „șapte semne de șmecherie de Capitală”. După înfrângerea suferită ediția trecută, ei au dat tot ce au avut mai bun pentru a-și lua revanșa.

„Bine ați venit în capitala șmecheriei”, a fost mesajul cu care Micutzu i-a întâmpinat pe cei cinci membri ai echipei Marmotele vesele înainte de a-i trimite să descopere cele șapte „semne de șmecherie de Capitală. Ca de obicei, Micutzu a adus provocările, prin trimișii lui la fața locului, iar distracția este asigurată de Vlad Cazino.

Marmotele vesele au primit punctaj maxim la proba de la sală. Ce făcea Rikito în spatele camerelor de filmat, în timp ce ei trăgeau de fiare

Astfel, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță au început probele în forță, la propriu. Ei au intrat în sala de fitness, unde au făcut câteva exerciții și au tras de fiare, în timp de Rikito mânca pufuleți în spatele camerelor de filmat.

„Sunt foarte impresionat de voi. A fost foarte greu”, i-a lăudat Rikito.

„Da, mai ales pentru tine. Că stăteai acolo și mâncai pufuleți”, a răspuns rapid Cătălina Bordea.

„Scuze, dacă eram concurent, era altceva”, a completat trimisul lui Micutzu la fața locului.

„La sală chiar ne-am dat interesul. Chiar am muncit. Chiar unii au alergat. Chiar unii au tras chiulul”, a spus și Teodora Nedelcu despre proba la care Marmotele vesele au primit punctajul maxim, adică două puncte.

România are Roast se vede în fiecare miercuri pe Antena 1, de la ora 20:30, iar distracția este asigurată de Vlad Cazino! Popcornul ți-l cumperi singur!

Citește și: România are Roast, sezonul 1. Detaliul care nu s-a văzut la TV. Ce a făcut Nelu Cortea când camerele de filmat s-au oprit

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Dan Frînculescu, roast „amețitor” despre moldoveni. Reacția invitaților

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cosmin Natanticu, glume acide pentru Banat. N-a iertat pe nimen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x