Antena Căutare

România are Roast sezonul 1. Ce va face Cătălin Bordea cu banii din premiul pentru „ultimul slăban”: „Nu îi împart”

Primul sezon de România are Roast a ajuns la final, dar nu înainte de a-și desemna atât câștigătorii, cât și cea mai slabă verigă. Premiul a fost adjudecat de căpitanul Marmotelor vesele.

colaj foto micutzu catalin bordea si cosmin natanticu romania are roast 22 iunie Galerie
Marmotele vesele și Pârșii circumspecți și-au ales veriga slabă din echipă. Ca doi căpitani adevărați, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu s-au sacrificat. | Antena 1 / Romania are Roast

Primul sezon de România are Roast a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorii. După șase ediții în care Marmotele vesele și Pârșii circumspecți au luptat umăr la umăr, folosindu-și glumele cele mai bune, premiul de azi a mers la Pârșii circumspecți.

Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu și căpitanul Cosmin Natanticu pleacă acasă cu cei 36.000 de Lei. Dar asta nu e tot! La final, Micutzu a făcut anunțul care a surprins pe toată lumea. Publicul a mai avut de făcut o alegere importantă.

România are Roast, prima emisiune de roast din România, a ajuns la final! Distracția a fost asigurată de Vlad Cazino! Popcornul ți-l cumperi singur!

Marmotele vesele și Pârșii circumspecți și-au ales verigile slabe din echipă

Înainte de final, Micutzu a anunțat că pe lângă premiul ediției, câștigat de Pârșii circumspecți, sponsorul emisiunii pune la bătaie premiul pentru „ultimul slăban”, în valoare de 500 de Euro. Ce înseamnă asta?

Fiecare echipă a decis cine a fost veriga slabă pe întreg parcursul emisiunii, iar publicul a votat din nou și a ales „ultimul slăban”. Atât Marmotele vesele, cât și Pârșii circumspecți și-au ales căpitanii pe post de cea mai slabă verigă și de aici au pornit discuțiile.

„Banii îi împărțim”, le-a spus Cosmin Natanticu celor din echipa sa, în timp ce aștepta rezultatul votului. „Îi împărțin până la urmă”, l-a întrebat și Radu Bucălae pe Cătălin Bordea. Nu, pe ăștia îi iau eu și îi bag la păcănele”, au dezvăluit comediantul, înainte de a afla că el este „marele câștigător”.

„Ultimul slăban, votat de publicul emisiunii România are Roast este Cătălin Bordea. 500 de Euro! Felicitări!”, a anunțat Micutzu.

„Nu, nu-i împart. Doar să-mi țină cecul ăsta”, a completat el.

Citește și: România are Roast, sezonul 1. Marmotele vesele se dezic de Cătălin Bordea. Cu ce i-a supărat căpitanul: „Urât! Nu se face!”

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022. Loredana și Vali Vijelie, duet live în premieră: „A fost un vis”

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022. Loredana și Nelu Cortea, duetul deocheat care a stârnit hohot... România are Roast sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022. Loredana și Pârșii circumspecți, roast acid pe ritmuri BUG Ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x