Antena Căutare

România are Roast, sezonul 1. Detaliul care nu s-a văzut la TV. Ce a făcut Nelu Cortea când camerele de filmat s-au oprit

Prima probă i-a pus pe membri echipei Marmotele vesele față în față cu o masă copiasă tradițional moldovenească. Cătălin Bordea, căpitanul echipei a dezvăluit un detaliu care nu s-a văzut la TV la România are Roast, sezonul 1, episodul 1 din 11 mai. Cum i-a salvat apetitul lui Nelu Cortea.

colaj foto catalin bordea si nelu cortea romania are roast 1 Galerie
Prima probă i-a pus pe membri echipei Marmotele vesele față în față cu o masă copiasă tradițional moldovenească. Cătălin Bordea, căpitanul echipei a dezvăluit un detaliu care nu s-a văzut la TV la România are Roast, sezonul 1, episodul 1 din 11 mai. Cum i-a salvat apetitul lui Nelu Cortea. | Antena 1 / Romania are Roast

În primul episod de România are Roast, echipele au ajuns în Oltenia și Moldova. Marmotele vesele și Pârșii circumspecți au luat cu asalt România și au intrat pentru prima data în platoul emisiunii pentru un roast „ca la carte”.

Cel care aduce provocările în acest sezon este Micutzu, iar distracția este asigurată de Vlad Cazino. Deși au râs în hohote, concurenții recunosc că nu le-a fost ușor. Prima probă i-a dus pe cei din echipa Marmotele vesele în Moldova, la o masa copioasă specifică zonei geografice și asta i-a pus în dificultate.

România are Roast, sezonul 1. Detaliul care nu s-a văzut la TV. Ce a făcut Nelu Cortea când camerele de filmat s-au oprit

Prima probă din România are Roast, sezonul 1, ediția din 11 mai i-a pus pe membri echipei Marmotele Vesele față în față cu o masa copioasă cu specific moldovenesc.

Cu toate că la început proba părea floare la ureche, Rikito le-a spus că au la dispoziție 30 de minute să mănânce tot ce e pe masa, iar lucrurile s-au complicat. Marmotele vesele au dat ce e mai bun și aproape au reușit să termine preparatele, dar abia acum s-a aflat cine a fost adevăratul erou la echipei.

„Trei sferturi de mâncare a rămas pe masă, dar voi nu ați fost acolo. Într-o pauză de băut apă, Nelu a venit și a mâncat tot. Voi nu știți asta, dar eu știu”, a dezvăluit Cătălin Bordea, căpitatul echipei Marmotele vesele.

„Tre să știi să și glumești, dar când e de mâncat, trebuie să te iei în serios”, a explicat Nelu Cortea. Astfel, copechipierul lor a salvat ziua și asta le-a adus 2 puncte.

Marmotele vesele au primit apoi punctele pentru proba de la școală, dar și pentru cea legată de tradițiile de la pomană, unde s-au distrat pe cinste alături de bătrânele din sat.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Teodora Nedelcu și Cătălin Bordea, roast acid pentru olteni: „Ea a zis!”

România are Roast se vede în fiecare miercuri pe Antena 1, de la ora 20:30, iar distracția este asigurată de Vlad Cazino! Popcornul ți-l cumperi singur!

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral și necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența Roamânia are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Loredana și Cuza, rap ca la olteni. Cum sună cea mai cool colab...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x