Căutare Live

România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Dan Frînculescu, roast „amețitor” despre moldoveni. Reacția invitaților

În primul episod de România are Roast, echipele ajung în Oltenia și Moldova. Pârșii circumspecți și Marmotele vesele iau cu asalt România și vin în platou pentru un roast „ca la carte”. Micutzu aduce provocările, iar Loredana întreține distracția.

În primul episod de România are Roast, echipele ajung în Oltenia și Moldova. Dan Frînculescu, roast „amețitor” despre moldoveni. Reacția invitaților.

Antena 1 / Romania are Roast

Pârșii circumspecți și Marmotele vesele iau cu asalt România și vin în platou pentru un roast „ca la carte”. Oltenia și Moldova sunt primele regiuni geografice vizitate de cele două echipe în primul episod al celei mai noi emisiuni de la Antena 1.

Prima ediție România are Roast, sezonul 1 este construită în jurul regiunilor Oltenia și Moldova. Pentru a câștiga punctele oferite în deplasare, Marmotele vesele au avut de descoperit cele șapte minuni ale Olteniei, iar Pârșii Circumspecți minunile Moldovei. Trimișii lui Micutzu prin țară, Rikito Watanabe și Andrei Ungureanu, împreună cu jurații speciali ai fiecărei probe, au oferit puncte echipelor în funcție de cât de bine s-au descurcat la îndeplinirea misiunii.

Citește și: Romania are Roast sezonul 1, episodul 1, din 11 mai 2022. Micutzu, luat la roast de membri echipelor „N-au zis 'scârbiți-vă'”

România are Roast sezonul 1, episodul 1, din 11 mai 2022. Dan Frînculescu, roast „amețitor” despre moldoveni. Reacția invitaților

Nu au lipsit nici momentele de roast la adresa zonelor geografice pe care le-au vizitat echipele, iar cel desemnat să „dea” în moldoveni, din partea Părșilor circmuspecți, a fost Dan Frînculescu. După ce s-au familiarizat cu locul și au îndeplinit proba dată de Micutzu, care a avut loc în orașul Iași, ei s-au întors cu idei noi în platoul emisiunii.

Dan Frînculescu a început în fortă și nu i-a trecut cu vederea nici pe adversarii săi. Primul luat în vizor a fost chiar căpitanul echipei Marmotele vesele, originar din Vaslui.

„Pe când bețivii din Moldova scriau operă după operă și conturau istoria literaturii, în vremurile noastre, betivii din Moldova ajung asistente la Capatos”, a spus comediantul atacându-l direct pe Cătălin Bordea.

Citește și: Cartonaș roșu oferit de Ion Crăciunescu echipei Marmotele vesele în prima ediție România are Roast: „Nu am făcut bine?”

Dar nu l-a ratat nici pe căpitanul echipei din care face și el parte. „Ștefan cel Mare n-avea cum să fie treaz și să poarte colanții ăia. Nu arăta a domnitor, arăta ca Natanticu la Dancing on Ice”, a fost gluma care a stârnit hohote de râs printre coechipierii săi.

„Au multe mâncăruri cu nume interesante. Când mi-a zis o moldoveacă că vrea să-mi arate chișca, m-am entuziasmat așa un pic”, a mai spus Dan Frînculescu, reprezentatul echipei Pârșii circumspecții.

Cu toate aceste, roast-ul lui a fost primit foarte bine de invitații moldoveni din paltou și recunosc că tot ce a spus el este adevărat.

„Foarte amuzant. 100% real. Am regăsit acolo tot ce se întâmplă în Moldova. Ne-am distrat”, a mărturisit Andreea Antonescu, născută în Galați.

Citește și: Romania are Roast sezonul 1, episodul 1, din 11 mai 2022. Teodora Nedelcu și Cătălin Bordea, roast acid pentru olteni: „Ea a zis!”

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integra și necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența Roamânia are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Loredana și Jador, show total în prima ediție. Cum a apărut art... România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Loredana și Radu Pietreanu, parodia necenzurată care a încins a...
Ultimele știri
x