Căutare Live

România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Loredana și Cuza, rap ca la olteni. Cum sună cea mai cool colaborare

În primul episod de România are Roast, echipele ajung în Oltenia și Moldova. Pârșii circumspecți și Marmotele vesele iau cu asalt România și vin în platou pentru un roast „ca la carte”. Micutzu aduce provocările, iar Loredana întreține distracția.

În primul episod de România are Roast, echipele ajung în Oltenia și Moldova. Loredana și Cuza, rac ca la olteni. Cum sună cea mai cool colaborare.

Antena 1 / Romania are Roast

Așteptarea a luat sfârșit! Cea mai așteptată competiție de roast a României a început la Antena 1. Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele au venit pentru prima dată în platoul emisiunii pentru un roast „ca la carte”, iar distracția este garanată. Micutzu aduce provocările, iar Loredana a pregătit o serie de duete total neașteptate, alături de invitații ei.

Printre invitații surprinză din prima ediție de România are Roast, sezonul 1 se află și Cuza, una dintre cele mai mari surprize ale serii. Oltean getbeget, născut în Târgu-Jiu, el a venit să își reprezinte zona geografică cu succes la cea mai așteptată competiție de roast.

România are Roast sezonul 1, episodul 1, din 11 mai 2022. Loredana și Cuza, rap ca la olteni. Cum sună cea mai cool colaborare

Una dintre cele mai neașteptate colaborări ale serii a fost cu siguranță cea dintre Loredana și Cuza. În timp ce artista cânta celebra piesă, „Joacă hora-n poieniță”, alături de trupa sa, Agurida, Cuza a intrat pe scenă și a surprins pe toată lumea cu un rap ca în Oltenia.

Că tânărul cântă foarte bine nu este o surpriză pentru nimeni, însă până acum nimeni nu știa cât de talentat este acesta și pentru acest gen muzical. Cuza și Loredana au făcut echipa perfectă pentru o seară de râs copios și au primit ropote de aplauze din partea tuturor.

„Dumnezeu să te ferească de blestemul oltenesc”, a fost versul care i-a făcut pe cei din public să se ridice în picioare”. „Dr. Cuza”, a completat Loredana.

Citește și: Romania are Roast sezonul 1, episodul 1, din 11 mai 2022. Loredana și Jador, show total în prima ediție. Cum a apărut artistul

Cuza, adevărul despre praz în Oltenia. Declarația lui a încis spiritele

„În ziua de azi mai degrabă găsești în restaurante în alte zone mâncare de praz, decât în România”, a spus Cuza. „Da!”, a exclamat Radu Bucălae, ridicându-se în picioare. „Nu mai mâncăm praz!”.

„A ieșit olteanul din tine”, i-a spus Micutzu. „Hai să ne calmăm. E prima oară când Moldova e mai calmă decât Oltenia”, a mai spus gazda emisiunii.

Citește și: Romania are Roast sezonul 1, episodul 1, din 11 mai 2022. Loredana, ținuta îndrăzneață ce i-a pus în valoare formele. A făcut show

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Citește și: Romania are Roast sezonul 1, episodul 1, din 11 mai 2022. Loredana și Radu Pietreanu, parodia necenzurată care a încins atmosfera

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral și necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența Roamânia are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Loredana și Radu Pietreanu, parodia necenzurată care a încins a... România are Roast, sezonul 1. Detaliul care nu s-a văzut la TV. Ce a făcut Nelu Cortea când camerele de filmat s-au opri...
Ultimele știri
x