Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Loredana și Jador, show total în prima ediție. Cum a apărut artistul

În primul episod de România are Roast, echipele ajung în Oltenia și Moldova. Pârșii circumspecți și Marmotele vesele iau cu asalt România și vin în platou pentru un roast „ca la carte”. Micutzu aduce provocările, iar Loredana întreține distracția.

Lorenada si Jador Romania are Roast 1 Galerie
În primul episod de România are Roast, echipele ajung în Oltenia și Moldova. Loredana și Jador show de zile mari în prima ediție. | Antena 1 / Romania are Roast

Așteptarea a luat sfârșit! Cea mai așteptată competiție de roast a României a început la Antena 1. Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele au venit pentru prima dată în platoul emisiunii pentru un roast „ca la carte”, iar distracția este garanată. Micutzu aduce provocările, iar Loredana a pregătit o serie de duete total neașteptate, alături de invitații ei.

Printre invitații surprinză din prima ediție de România are Roast, sezonul 1 se află și nimeni altul decât Jador. Unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului a urcat pe scenă alături de Loredana și banda sa și au făcut show total.

Citește și: România are Roast sezonul 1. Ce este și cum arată un pârș, animalul care dă numele echipei Pârșilor circumspecți

România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Loredana și Jador, show total în prima ediție. Cum a apărut artistul

Loredana a urcat pe scenă și a început să cânte celebrul „Trandafir de la Moldova”, când un „cetățean turmenat” a dat buzna în platoul emisiunii. Ce a urmat a stârnit ropote de aplauze și hohote de râs.

„Am o surpriză pentru voi” a spus artista în timp ce i s-a alăturat Jador. Cu zâmbetul până la urechi, într-o ținută deranjată și cu o sticlă de vin în mână, el a urcat pe scenă alături de Loredana pentru o reinterpretate a celebrei piese moldovenești.

„Ce-ai pățit? Te-ai îmbătat? Băi, avem filmare. Stai oleacă. Lasă sticla aia jos”, i-a spus vedeta cu accent moldovenesc. Marmotele vesele s-au înghesuit să ia sticla de alcool, dar singurul norocos a fost Cosmin Natanticu, căpitanul Părșilor circumspecți.

Citește și: Romania are Roast sezonul 1, episodul 1, din 11 mai 2022. Teodora Nedelcu și Cătălin Bordea, roast acid pentru olteni: „Ea a zis!”

Loredana și Jador au cântat apoi „Trandafir de la Moldova”, dar într-o variantă proprie. Ei au adaptat textul și au rescris câteva versuri pentru a fi mai amuzante și astfel Jador și-a exprimat sentimetele pentru artistă.

„Te iubesc, făi Loredană, ca pe sfânta damigeană”, a fost versul care a stârnit hohote de râs printre toți cei prezenți.

De asemenea, celebrul refren „Feri-feri-fericire!" a răsunat pe scena România are Roast, sezonul 1, spre bucura publicului care a cântat la unison cu artiștii.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral și necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența Roamânia are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Teodora Nedelcu și Cătălin Bordea, roast acid pentru olteni: „E... România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Dan Frînculescu, roast „amețitor” despre moldoveni. Reacția inv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x