Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Loredana, ținuta îndrăzneață ce i-a pus în valoare formele. A făcut show

România are Roast, cea mai așteptată competiție de roast a României a început la Antena 1! Pârșii circumspecți și Marmotele vesele iau cu asalt România și vin în platou pentru un roast „ca la carte”. Micutzu aduce provocările, iar Loredana întreține distracția.

colaj loredana romania are roast, sezonul 1, din 11 mai Galerie
Loredana, show total în prima ediție România are Roast, sezonul 1, ediția de 11 mai. Ținuta îndrăzneață care a atras privirile tuturor. | Antena 1 / Romania are Roast

Așteptarea a luat sfârșit! Cea mai așteptată competiție de roast a României a început la Antena 1. Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele au venit pentru prima dată în platoul emisiunii pentru un roast „ca la carte”, iar distracția este garanată. Micutzu și-a făcut debutul ca prezentator al emisiunii, iar Loredana a pregătit o serie de duete total neașteptate, în stilul ei caracteristic.

Loredana, ținuta îndrăzneață ce i-a pus în valoare formele formele. Vedeta a făcut show pe scenă la România are Roast sezonul 1, episodul 1, din 11 mai 2022

Loredana a dat startul distracției și a avut o reprezentație demnă de prima ediție România are Roast, sezonul 1. Vedeta a urcat pe scenă alături de banda Agurida și a dat startul unei seri în care distracția și hotele de râs au fost cuvinte de ordine.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Loredana a avut o intrare grandioasă. Ea a intrat în platoul emisiunii pe un colaj format din acordurile piesei „La bătută, măi băieți”, a Laurei Lavric cu „Thuderstruck”, de la AC/DC, interpretate cu măiestrie de trupa ei.

Show-ul a continuat cu „Mărioară de la Gorj”, iar concureții nu au mai putut sta jos. Ritmurile tradiționale românești i-au scos la dans pe membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmorele vesele și show-ul a început în forță.

Citește și: România are Roast sezonul 1. Ce este și cum arată un pârș, animalul care dă numele echipei Pârșilor circumspecți

Însă, un alt detaliu a atras atenția tuturor. Cei prezenți în platou nu și-au mai putut lua ochii de la ea după ce au văzut ținuta pe care a ales să o poarte îndrăgita vedetă. Pentru prima ediție a emisiunii România are Roast, sezonul 1, Loredana a ales o rochie care i-a pus în valoare formele și nu a lăsat loc de imaginație.

Accesorizată cu o pereche de cizme negre, înalte până peste genunchi și o șapcă din latex, trena transparentă a fost singura care i-a ascuns coapsele și picioarele. Show-ul artistei a fost aplaudat la scenă deschisă, iar costumul provocator de polițistă obraznică a atras privirile tuturor ca un magnet.

Citește și: Cartonaș roșu oferit de Ion Crăciunescu echipei Marmotele vesele în prima ediție România are Roast: „Nu am făcut bine?”

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Citește și: România are Roast sezonul 1. Cine este Teo Ioniță, cel mai tânăr comediant din țara noastră

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența Roamânia are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

Premiera România are Roast, astăzi, de la 20.30, la Antena 1... România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Micutzu, luat la roast de membri echipelor: „Nu știați că prezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x