Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Micutzu, luat la roast de membri echipelor: „Nu știați că prezint, nu?"

În primul episod de România are Roast, echipele ajung în Oltenia și Moldova. Pârșii circumspecți și Marmotele vesele iau cu asalt România și vin în platou pentru un roast „ca la carte”. Micutzu aduce provocările, iar Loredana întreține distracția.

micutzu romania are roast 1 Galerie
În primul episod de România are Roast, echipele ajung în Oltenia și Moldova. Pârșii circumspecți și Marmotele vesele iau cu asalt România și vin în platou pentru un roast „ca la carte”. Micutzu aduce provocările, iar Loredana întreține distracția. | Antena 1 / Romania are Roast

Oltenia și Moldova sunt primele regiuni geografice vizitate de cele două echipe în primul episod al celei mai noi emisiuni de la Antena 1. Cosmin Natanticu, Mincu, Maria Popovici, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță sunt pregătiți să ia la roast toate regiunile României, iar Micutzu dă startul show-ului România are Roast, sezonul 1.

În primul sezon de România are Roast, Micutzu este cel care va aduce provocările, iar Loredana cea care va întreține distracția. Artista l-a invitat pe scenă și ce a urmat a stârnit hohote de răs.

„În aplauzele voastre nesfârșite, infinite, îl invit în scenă pe cel care este gazda acestui show dă mare râs, România are Roast, Micutzu!”, a strigat Loredana, căutându-l cu privirea în jur și pe jos. „Aici sunt. Mulțumesc mult. Mulțumesc frumos”, a răspuns Micuztu în timp ce Loredana îl săruta pe obraz.

Citește și: Romania are Roast sezonul 1, episodul 1, din 11 mai 2022. Loredana, ținuta îndrăzneață ce i-a pus în valoare formele. A făcut show

„Primul nostru sărut!”, a ținut să marcheze momentul artista. „Dar nu ultimul, sper”, a completat gazda emisiunii. „Ce micuț ești”, i-a mai spus vedeta înainte să iasă de pe scenă. Întregul moment s-a petrecut în ropotele de aplauze și hohotele de râs ale celor prezenți în platoul emisunii România are Roast și de aici a început distracția.

România are Roast sezonul 1, episodul 1, din 11 mai 2022. Micutzu, luat la roast de membri echipelor „N-au zis 'scârbiți-vă'”

După spectaculoasa intrare în scenă, show-ul a început și ce a urmat a stârnit hohote de râs. În prima ediție a emisiunii, cele două echipe au ajuns în Oltenia și Moldova.

Pentru a câștiga punctele oferite în deplasare, Marmotele vesele au avut de descoperit cele șapte minuni ale Olteniei, iar Pârșii Circumspecți minunile Moldovei. Trimișii lui Micutzu prin țară, Rikito Watanabe și Andrei Ungureanu, împreună cu jurații speciali ai fiecărei probe, au oferit puncte echipelor în funcție de cât de bine s-au descurcat la îndeplinirea misiunii.

Citește și: Cartonaș roșu oferit de Ion Crăciunescu echipei Marmotele vesele în prima ediție România are Roast: „Nu am făcut bine?”

Se pare că membri echipelor nu știau că Micutzu va fi gazda emisiunii, iar reacțiile lor vorbesc de la sine. „Nici nu știam că Micutzu face parte din această emisiune”, a spus nedumerit Cosmin Natanticu, căpitanul Părșilor circumspecți, la testimoniale.

„Voi nu știați că eu sunt în emisiune, nu?”, i-a întrebat Micutzu la întoarcerea în platou. „Ne-au zis să ne mirăm”, i-a răspuns Mincu. „Mirat. N-au zis „scârbiți-vă””, a completat gazda emisiunii.

„De fapt, reacția a fost: „Ați avut bani de Micutzu?!””, a adăugat Dan Frînculescu, moment în care cu toții au izbucnit în râs.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral și necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența Roamânia are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Loredana, ținuta îndrăzneață ce i-a pus în valoare formele. A f... România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Teodora Nedelcu și Cătălin Bordea, roast acid pentru olteni: „E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x