Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Teodora Nedelcu și Cătălin Bordea, roast acid pentru olteni: „Ea a zis!”

În primul episod de România are Roast, echipele ajung în Oltenia și Moldova. Pârșii circumspecți și Marmotele vesele iau cu asalt România și vin în platou pentru un roast „ca la carte”. Micutzu aduce provocările, iar Loredana întreține distracția.

Teodora Nedelcu si Catalin Bordea romania are roast 1 Galerie
În primul episod de România are Roast, echipele ajung în Oltenia și Moldova. Teodora Nedelcu si Catalin Bordea, roast acid pentru olteni. | Antena 1 / Romania are Roast

Pârșii circumspecți și Marmotele vesele iau cu asalt România și vin în platou pentru un roast „ca la carte”. Oltenia și Moldova sunt primele regiuni geografice vizitate de cele două echipe în primul episod al celei mai noi emisiuni de la Antena 1.

Prima ediție România are Roast, sezonul 1 este construită în jurul regiunilor Oltenia și Moldova. Pentru a câștiga punctele oferite în deplasare, Marmotele vesele au avut de descoperit cele șapte minuni ale Olteniei, iar Pârșii Circumspecți minunile Moldovei. Trimișii lui Micutzu prin țară, Rikito Watanabe și Andrei Ungureanu, împreună cu jurații speciali ai fiecărei probe, au oferit puncte echipelor în funcție de cât de bine s-au descurcat la îndeplinirea misiunii.

România are roast sezonul 1, episodul 1, din 11 mai 2022. Teodora Nedelcu si Catalin Bordea, roast acid pentru olteni: „Ea a zis!”

Nu au lipsit nici momentele de roast la adresa zonelor geografice pe care le-au vizitat echipele, iar cei care au spart gheața au fost membri echipei Marmotele vesele. După ce s-au familiarizat cu locul și au îndeplinit proba dată de Micutzu, care a avut loc în orașul Caracal, ei s-au întors cu armele încărcate în platoul emisunii.

Teodora Nedelcu si căpitanul echipei, Catalin Bordea au urcat pe scenă pentru un roast usturător la adresa oltenilor. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar unii invitați nu au mai putut să reziste și au vrut să părărsească emisiunea: „Noi putem pleca”.

„Le mulțumim oltenilor pentru această masă copioasă. Gătiți extraordinat, aproape ca moldovenii”, a început în forță roast-ul usturător la adresa oltenilor Cătălin Bordea.

Citește și: România are Roast sezonul 1. Cine este Teo Ioniță, cel mai tânăr comediant din țara noastră

E o zicală care spune că în Caracal s-a răsturnat carul cu proști. Ce nu spune zicala e că proștii ăia s-au rostogoloit prin toată Oltenia”, a fost gluma care a uimit pe toată lumea. „Ea a zis”, a ținut să precizeze seful echipei Marmotele vesele.

„Aparent s-a găsit o asemănare între liceele din Oltenia și viața sexuală a Mariei Popovici. E că toți care intră acolo, renunță înainte să termine”, a fost gluma care a stârnit reacții printre cei prezenți.

„Excelent, Teodora”, a strigat Maria Popovici, din echipa Pârșilor circumspecți. „I-ai supărat pe toți. Îmi cer scuze”, a compeltat Cătălin Bordea.

„Noi nu mai avem nimic. Noi plecăm” au mai fost și alte reacții ale invitaților. „E prea mult”, a spus și Ion Crăciunescu, care se află printre invitați.

Citește și: România are Roast sezonul 1. Ce este și cum arată un pârș, animalul care dă numele echipei Pârșilor circumspecți

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral și necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența Roamânia are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Micutzu, luat la roast de membri echipelor: „Nu știați că prezi... România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Loredana și Jador, show total în prima ediție. Cum a apărut art...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x