Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cele mai proaste lucruri pe care să le spui la sală. Ce a răspuns Micutzu

În cea de-a doua ediție România are Roast, Marmotele vesele au rămas acasă, în București unde s-au lovit de provocările date de Micutzu. După ce au fost „pe teren” să adune informații, au ajuns la sala de sport și apoi în studio, pentru a dezvlui „cele mai proaste lucruri pe care să le spui la sală”.

marmotele vesele cele mai proaste lucruri pe care sa le spui la sala romania are roast 1 Galerie
În cea de-a doua ediție România are Roast, Marmotele vesele au rămas acasă, în București unde s-au lovit de provocările date de Micutzu. După ce au fost „pe teren” să adune informații, au ajuns la sala de sport și apoi în studio, pentru a dezvlui „cele mai proaste lucruri pe care să le spui la sală”. | Antena 1 / Romania are Roast

În cea de-a doua ediție România are Roast, din 18 mai, echipa Pârșilor circumspecți a ajuns în Banat unde caută cele șapte superlative ale regiunii, în timp ce Marmotele Vesele rămân acasă, în București. După înfrângerea suferită ediția trecută, ei sunt gata să își ia revanșa și sunt în căutarea celor șapte „semne de șmecherie de Capitală”, la România are Roast.

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cele mai proaste lucruri pe care să le spui la sală. Ce a răspuns Micutzu

„Bine ați venit în capitala șmecheriei”, a fost mesajul cu care Micutzu i-a întâmpinat pe cei cinci membri ai echipei Marmotele vesele înainte de a-i trimite să descopere cele șapte „semne de șmecherie de capitală”. Una dintre probele pe care Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță au avut-o de parcurs s-a numit „om bogat, om sărac”, probă ce a constat în degustarea unor preparate ce combină produse foarte scumpe și produse pe care și le permite oricine, dar și asocierea unor prețuri cu preparatele degustate.

Ei au ajuns și la sala de sport și întorși în studio, Marmotele vesele au urcat pe scenă pentru a ne dezvălui care sunt „cele mai proaste lucruri” pe care să le spui în diverse situații. Astfel, Bordea a reușit să îl „lovească” pe Micutzu cu gluma lui legată de „cele mai proaste lucruri pe care să le spui la sală”.

„Mai are cineva p**a mică aici?”, a spus Bordea. Moment în care Micutzu a izbucnit în râs și i-a răspuns: „Frate, nu-i normal”.

„Cine se apleacă, îl iau cu lopata”, a zis și Radu Bucălae, iar toți au izbucnit în râs.

Bordea a lovit din nou cu gluma lui legată de „cele mai proaste momente în care să faci sport”. „Îl văd, e fetiță”, a spus el, în timp ce făcea flotări. „Haaai, veniți de luați lumina”, a mai glumit el mimând o lovitură cu piciorul ca la fotbal.

„Tocmai am fost anulați”, a reacționat Micutzu. „Probabil tuturor ne va rămâne în minte vorba „îl văd, e fetiță” – Bordea „300 de etaje Cătălin””, a mai adăugat gazda show-ului, în aplauzele colegilor.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența Roamânia are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Loredana și Connect-R, duet exploziv care a ridicat echipele în... România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cristi Popesco, cel mai acid roast la adresa Timișoarei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x