Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cristi Popesco, cel mai acid roast la adresa Timișoarei

După o probă care i-a îndulcit și le-a dat mai mult curaj, Pârșii Circumspecți s-au întors în platoul emisiunii România are Roast pentru un roast de zile mari la adresa Timișoarei. Cristi Popesco a venit pregătit cu cele mai tari glume, dar un alt detaliu a stârnit reacțiile celor din echipă.

cristi popesco romania are roast 1 Galerie
După o probă care i-a îndulcit și le-a dat mai mult curaj, Pârșii Circumspecți s-au întors în platoul emisiunii România are Roast pentru un roast de zile mari la adresa Timișoarei. Cristi Popesco a venit pregătit cu cele mai tari glume, dar un alt detaliu a stârnit reacțiile celor din echipă. | Antena 1 / Romania are Roast

În cea de-a doua ediție România are Roast, din 18 mai, echipa Pârșilor circumspecți a ajuns în Banat unde caută cele șapte superlative ale regiunii, în timp ce Marmotele Vesele rămân acasă, în București. După o probă care i-a îndulcit și le-a dat curaj, membri echipei Pârșii circumspecți au urcat pe scena România are Roast, pentru un roast de zile mari la adresa Timișoarei.

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cristi Popesco, cel mai acid roast la adresa Timișoarei

Cristi Popesco a fost cel desemnat să „lovească” Timișoara și nu s-a sfiit deloc. Comediantul a venit înarmat cu cele mai bune glume și ne-a făcut un tur al orașului, prezentând „atracțiile”.

Astfel, am putut vedea „Arcul de Triumf” din Timișoara, podul „de mare viteză” sau „ospitalitatea” localnicilor, scrisă pe toate gardurile.

„Timișorenii au pus punctele cardinale pentru olteni, dar și ei ar avea puțină nevoie de orientare în spațiu pentru că la ei, Gara de Nord se află chiar în Vestul orașului”, a fost una dintre glumele care a stârnit hohote de râs printre colegii lui.

„Vedem aici podul de mare viteză. Este considerat de mare viteză pentru că timișorenii accelează când trec pe lângă el, ca să nu cadă peste ei”, a mai spus Cristi Popesco, în timp ce le arăta celor din platou imagini cu un pod vizibil avariat.

„Bine bă!”, a strigat Mincu în timp ce îl aplauda cu zâmbetul până la urechi.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cele mai proaste lucruri pe care să le spui la sală. Ce a răspuns Micutzu

Însă, un alt detaliu care i-a făcut pe cei din echipa Pârșii circumspecții să se tăvălească de râs a fost reacția colegului lor, Andrei Ungureanu. Pe tot parcursul numărului de roast acid la adresa Timișoarei, comediantul l-a strigat pe Cristi.

„Cristi, bă Cristi!” s-a auzit pe întreg numărul, Andrei făcând referire la celebra secvență care a facut înconjurul internetului, în urmă cu câțiva ani.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența Roamânia are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cele mai proaste lucruri pe care să le spui la sală. Ce a răspu... România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Maria Popovici dă din casă. „Declarația de dragoste” acidă pent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x