Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Maria Popovici dă din casă. „Declarația de dragoste” acidă pentru Mincu

După ce Mincu a taxat-o dur, Maria Popovici a urcat pe scena România are Roast să își ia revanșa. Glumele au venit în rafală și Mincu nu a știut ce l-a lovit. Remarca lui Micutzu de la final i-a pus pe gânduri chiar și pe ei.

colaj foto maria popovici si mincu romania are roast 1 Galerie
După ce Mincu a taxat-o dur, Maria Popovici a urcat pe scena România are Roast să își ia revanșa. Glumele au venit în rafală și Mincu nu a știut ce l-a lovit. Remarca lui Micutzu de la final i-a pus pe gânduri chiar și pe ei. | Antena 1 / Romania are Roast

Distracția continuă și nu ești pregătit pentru ce urmează! În cea de-a doua ediție România are Roast, din 18 mai, echipa Pârșilor circumspecți ajunge în Banat unde căută cele șapte superlative ale regiunii, în timp ce Marmotele Vesele rămân în București. După înfrângerea suferită ediția trecută, ei sunt gata să își ia revanșa și sunt în căutarea celor șapte „semne de șmecherie de Capitală”, la România are Roast.

Însă, între timp, membri echipelor și-au aruncat cuvinte grele. Maria Popovici și Mincu nu au mai ținut cont că sunt soț și soție și au avut un schimb de replici savuros. Vedeta a urcat pe scenă să își ia revanșa și ce a urmat i-a făcut pe toți să izbucnească în râs. Mincu a „încasat” loviturile cu zâmbetul pe buze, iar remarca lui Micutzu de la final l-a pus pe gânduri.

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Maria Popovici dă din casă. „Declarația de dragoste” acidă pentru Mincu

Maria Popovici a urcat pe scenă să își ia revanșa. După ce soțul ei, alături de care face parte din echipa Pârșilor circumspecți, taxat-o dur la iUmor, a venit rândul comediantei să „dea din casă”.

„Putem să nu filmăm asta?”, a spus Mincu, speriat de ce va urma. „Gata, taci! S-o citesc”, l-a pus Maria Popovici la punct și a început momentul în forță.

„Mă bucură că suntem căsătoriți și după nici 8 ani în care mi-ai mâncat tinerețea, m-ai cerut când ai fost suficient de beat”, a mai spus ea. „Nu o să uit ziua”, a răspuns încet și resemnat Mincu.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cristi Popesco, cel mai acid roast la adresa Timișoarei

„Declarațiile de dragoste” au venit în rafală și la final nu a mai știut ce l-a lovit. „În fiecare seară te visez doar pe tine, că nu mi-ar ajuta și mie Dumnezeu să visez frumos”, a fost replica ce i-a făcut pe toți să izbucnească în hohote de râs.

Micutzu a urcat apoi pe scenă și a concluzionat: „Aplauze pentru Maria Popovici și declarația ei de dragoste, care e foarte clară pentru că altfel ar fi chemat-o Maria Minculescu”.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența Roamânia are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cristi Popesco, cel mai acid roast la adresa Timișoarei... România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Loredana și legenda muzicii lăutărești, Ionel Tudorache, show t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x