Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Cosmin Natanticu, roast sângeros din Transilvania. Dracula ar fi gelos

În această ediție de România are Roast, Pârșii circumspecți au ajuns în Ardeal și au vizitat frumoasa cetate din Sighișoara pentru descoperi diferențele dintre Vlad Țepeș și Dracula. Cosmin Natanticu nu a putut fi alături de ei, așa că și-a luat renvanșa din platoul emsisiunii cu un roast care l-ar face gelos și pe Dracula.

cosmin natanticu costumat in dracula la romania are roast 25 mai Galerie
Căpitanul Părșilor circumspecție nu a putut fi alături de ei la Sighișoara, dar și-a luat revanșa în platoul emisiunii. Cosmin Natanticu a venit costumat în Dracula și a ieșit la vânătoare, înarmat cu cele mai tari glume. | Antena 1 / Romania are Roast

În cea de-a treia ediție România are Roast, din 25 mai, echipa Pârșilor circumspecți ajunge în Ardeal și Marmotele Vesele iau cu asalt Dobrogea. După înfrângerea suferită ediția trecută, Pârșii sunt sunt gata să își ia revanșa și au venit să atace cu glumă după glumă, la România are Roast.

Pârșii circumspecți au ajuns astfel în inima Sighișoarei, acolo unde Mincu, Maria Popovici, Cristi Popesco și Dan Frînculescu au vizitat frumoasa cetate medievală pentru a descoperi diferențele dintre Vlad Țepeș și Dracula.

România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Cosmin Natanticu s-a costumat în Dracula și a ieșit la vânătoare, înarmat cu cele mai tari glume

După ce și-au învins fricile și au vizitat camera de tortură, dar și turnurile din Cetatea Sighișoarei, s-au întors în platoul emisiunii să ne spună cu ce au rămas de acolo.

Căpitanul echipei, Cosmin Natanticu, nu a putut fi alături de echipa sa în deplasare, dar a venit în platou pentru un roast care l-ar face gelos și pe Dracula. El ca a surprins pe toată lumea cu apariția lui. Cosmin Natanticu a apărut pe scenă îmbrăcat în Dracula și l-a interpretat fabulos pe cel care odată băga spaima în români.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Loredana, fără inhibiții în platoul emisiunii. Cum arată ținuta senzuală

După ce a ieșit din coșgiuc și și-a scos dinții de vampir, a „mitraliat” glumă după glumă la adresa Transilvaniei și nici măcar adversarii lui nu au putut rămâne indiferenți.

„Bună seara și bine v-am găsit, delicioșii mei români. Pentru cine nu știe ce e un vampir, e un fel de Viorel Lis, dar mai cu viață”, a început el în forță numărul.

„Eu îmi desfășor activitatea noaptea. Practic, eu și fetele care își cumpără case singure la 23 de ani”, a fost una dintre glumele care a stârnit hohote de râs și în echipa adversă.

„Îmi pare rău că nu ați păstrat învățăturile mele de guvernare. Scârboasă politică. Într-adevăr, pe vreme mea, nu organizam alegeri, dar vă sugeam doar sângele”, a mai spus Cosmin Natanticu pe scena România are Roast, în cea de-a treia ediție, în care a venit costumat în Dracula.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Loredana, fără inhibiții în platoul emisiunii. Cum arată ținuta... România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Marmotele vesele, moment de improvizație genial. Cum au gătit f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x